facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jordemoderhuset

Jordemoderhuset
"Privat jordemoder og scaningsklinik beliggende centralt på Vesterbro. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanninger og graviditetsbehandlinger."
Adresse: Stenosgade 5 , 1616 København
Telefonnummer: 33 33 71 11
By: København
Rute: Stenosgade 5
Postnummer: 1616



relaterede søgninger: Jordemoderhuset Trustpilot, Privat jordemoder med til fødsel, Tryghedsscanning København, Privat jordemoder Nordsjælland, Privat jordemoder hindeløsning, Jordemoderhuset danmark, Jordemoderhuset parkering, Privat jordemoder Roskilde
Nærliggende lignende virksomheder
Ultralydklinikken For Gravide Ultralydklinikken For Gravide 2 km Me encanto, el lugar muy bonito, la persona que me hizo la ecografía, profesional exc...
Scanningsjordemoderen Scanningsjordemoderen 3 km Anette er den mest nærværende, omsorgsfulde og varme jordemoder, man kunne ønske sig....
Copenhagen Doulas Copenhagen Doulas 4 km Hos Louise og Karina er du i virkelig gode hænder! Du finder ikke nogen med større er...
Anmeldelser
Omgivelserne, synes jeg, egentlig var ret behagelige. Jeg var til én akupunkturbehandling, og jeg stod tilbage med en følelse af, jeg ikke helt vidste, hvad jeg havde betalt 750 kroner for. Det virkede ret forhastet. Der var ingen dialog om, hvorfor nålene blev sat, som de gjorde. Vi talte ultrakort om mine gener, men ellers begyndte hun bare at stikke nålene i. jeg fik ikke at vide, hvor længe jeg skulle ligge og da jeg var færdig kom hun ind og begyndte hurtigt at tage nålene ud igen. Jeg synes, det var ærgerligt, jeg ikke blev taget mere i hånden eller vist omsorg, når man går med nogle bekymringer, smerter og gerne vil føle sig tryg.
Jordmoderhuset byder en velkommen med et smil. Det er et hyggeligt sted og huser dygtige behandlere. Jeg har fået akupunktur mod div. graviditetsgener samt graviditetsmassage. Begge gange blev jeg mødt med en virkelig kompetente, omsorgsfulde og venlige behandlere. Jeg kan jeg klart anbefale jordmoderhuset.
Følte mig mødt, forstået og taget imod. Tak til Julie og jordemoderhuset for en omsorgsfuld behandling.
Har deltaget i online ammeforberedelses kursus hos Sanne, hvilket var utrolig lærerigt og givende Har fået så mange gode tips og tricks med i bagagen, som jeg normalt ikke ville have fået, og som jeg bestemt ikke vil være foruden. Et utroligt givende kursus, som kan tages hjemmefra, og som jeg til enhver tid vil anbefale andre kommende mødre Desuden har jeg også modtaget både gravidmassage samt akupunktur af Sanne, hvilket har været helt fantastisk for min krop i ugerne op til fødslen Jeg har alle gange følt mig i meget kompetente og rolige hænder, og vil derfor med glæde give Sanne min største anbefaling, hvis man er på udkig efter en privat jordemoder Tak Sanne!
De sødeste medarbejdere og utrolig god service! Har været hernede over 4 gange i min graviditet og kan varmt anbefalde dem :
Fantastisk sted at komme, kom der flere gange i min graviditet og især jordemoderen Vibeke skulle have en guldmedalje for hendes fantastiske personlighed. Hun kunne berolige og samtale på en helt unik måde så alle følte sig medinddraget,godt tilpas og rolige. Kommer helt klart tilbage når jeg skal have den næste
En scanningsoplevelse Jeg var til en tidlig scanning på Jordmoderhuset d. 30/08/20. Jordmoderen der scannede mig, kunne se, at der var en blommesæk - dog uden foster. I forbindelse med scanningen blev der fundet en knude. Hun konstaterede, at graviditeten havde fundet sted men var gået til grunde. Hun vejledt mig til at henvende mig til egen læge mhp abort. Lægen sendte mig til en gynækolog. Her blev der fundet et levedygtig foster. Det er en menneskeligfejl men situationen var uheldig. Jeg blev kontaktet af klinikken som håndteret denne situation meget professionelt og prompte. Situationen blev taget alvorligt og handlet herefter. I dag er jeg i uge 15 og fosteret er sund og rask og vi har det godt.
Skriver normalt aldrig anmeldelser men efter 2 behandlinger med skuffelse og dårlig mavefornemmelse efterfølgende, kan jeg ikke anbefale jordemoderhuset. Var til gravid massage i uge 28. Dette var booket for at få lidt forkælelse og mindske gener og ømhed. Var på ingen måde resultatet. Der var enormt travlt i klinikken og ventetid på 20 min. Rummet for massagen var indelukket, lå desuden direkte ud til receptionen og havde papirstynde vægge - så man kan høre alt hvad der foregår. Følelsen af at ligge midt på en Hovedbanegård med larmende børn, højt snakkende voksne og smækkende døre skabte på ingen måde ro eller afslapning. Selve massagen var også skuffende på trods af en lang forventningsafstemning. Var mere en let aen med olie end massage og den afsluttende “hvile” blev ødelagt af larmen i receptionen. Gik derfra mere end skuffet og en hel del fattigere uden at det var det værd. Nr 2 behandling akupunktur mod ødemer i uge 36 startede igen med 35 min ventetid og samme klaustrofobiske rum ved receptionen. Personalet havde meget travlt og trods bedre behandling denne gang gik jeg igen derfra med følelsen af ikke at have fået en optimal service til prisen. Føltes desuden som om de i deres stress og jag m forsøgte at sælge flere behandlinger og udstyr. Havde glædet mig så meget til effekten af begge behandlinger men har været så skuffet over service og oplevelser at det på ingen måde kan siges at have været pengene værd.
De er virkelig dygtige!!! Min jordmor på Gentofte har aldrig opdaget at min baby sidder med hovedet op ad, og med 39+3 dage har jeg beslutte mig til at får en konsultation på jordmorhuset. Jordemoren opdagede med det samme at babyen er vendt forkert. Det er desværre for sent at undgår kejsersnit har prøvet uden held og vende babyen på Herlev men er så tilfreds ,taknemlig og vil virkelig anbefale jordmorhuset!!!! Jeg er imponeret hvor dygtige de er og hvor nemt og hurtigt de opdagede at babyen sidder forkert!
Et helt og aldeles fantastisk sted, før og efter en fødsel! Uhøjtidelig stemning, proffesionalisme til fingerspidserne. Og så kan man mærke at det er en hjertesag for alle i huset at være lige der!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik