facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for John's Hælebar

Adresse: Næstved Storcenter 7 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 73 44 46
By: Næstved
Rute: Næstved Storcenter 7
Postnummer: 4700


Nærliggende lignende virksomheder
Sydsjællands Låseservice Sydsjællands Låseservice 2 km Dygtig låsesmed. Kan lave det jeg skal bruge.
Anmeldelser
Når man henvender sig med en vare der er gået i stykker. Skal Johns ansatte med det samme "Sige" Hit med den. Den bytter vi lige med det samme, eller refundere beløbet. Uagtet om hvad kunden udtrykker. Det skete ikke for mig.
Kom forbi med nøglebladet til en bilnøgle, som jeg ville have slebet til efter en eksisterende nøgle. Jeg får hurtigt af vide at dette er det forkerte nøgleblad, og at den ikke ville komme til at virke, men at de selvfølgelig kunne sælge mig en hel nøgle med startspær til lige omkring spidsen af en Jet jæger. Efterfølgende kommer jeg hjem og vælger at give nøglebladet et forsøg med en fil for at se om jeg selv kunne lave den. på under en time fik jeg selv filet nøglen til, som virker upåklageligt.
Rigtig venlig betjening samt forståelse for økonomisk situation SU, vi fandt sammen en alternativ men god løsning så jeg ikke skulle punge ud med penge jeg ikke havde! Fantastisk
Altid god service når jeg har været der. Det lige fra almindelige nøgler til bilnøgle der skulle kodes til bilen. Det klarede han lige mens jeg ventede ude i centret. Jeg holdt øje med hans butik mens han gik ud på parkeringspladsen og kodede nøglen sammen med min bil.... Kommer igen og igen.
Super, fin service. Nye hæle på et par støvler, og de kunne afhentes inden for 1 time og det var flot arbejde. Tak!
Synes hans kundeservice var ret dårlig, måden han snakkede til os på var ikke særlig venlig og mere som om vi var et stort problem at vi ville have lavet kopier af vores nøgler og når man spurgte om man kunne få en nøgle med et billed, fik man meget kort nej og så vendte han ryggen til.. Han sluttede dog af med at sige at hvis kopierne ikke virkede kunne vi komme tilbage med dem. Men alt i alt ville jeg nok ikke bruge ham igen og ikke anbefalde ham hvis man gerne vil have en venlig handel.
God hæle bar, SMS når det er klar til afhentning
Super dejligt sted og fantastiske medarbejdere
Nye hæle på damesko. Flot jeg fuldstændig tilfreds - tak....
Får altid dårlig behandling. De er bestemt ikke service minded.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik