facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Johan Skjoldborgs Hus

Adresse: Skippergade 6 , 7742 Vesløs
Telefonnummer: 97 92 05 77
By: Vesløs
Rute: Skippergade 6
Postnummer: 7742


Anmeldelser
Hvis man kender til Johan Skjoldborg, eller bare er almindelig interesseret i historie, så er det her lille museum et besøg værd. Vi fik en eksklusiv rundvisning, af Kustoden, i det lille museum, som var meget vidende. Der fik vi mange bonus informationer om Skjoldborg og egnen heromkring. Prisen var 20 kr for voksne, og børn under 18 år var gratis.
Her rendte skomagerdrengen, Johan rundt og vogtede kvæg, inden han satte sig selv på aktier. Han kunne dermed fortsætte sin uddannelse på lærerseminariet i Ranum. Kendt for sit forfatterskab med skildringer af bøndernes udnyttelse og undertrykkelse af landarbejderne og andet småkårsfolk. Fik stor betydning for husmandsbevægelsens udvikling i begyndelsen af forrige århundrede. Vi kunne gerne se den gentaget med tilhørende jordreform !
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik