facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Joci Sushi

Joci Sushi
Adresse: Danmarksgade 14 , 7000 Fredericia
By: Fredericia
Rute: Danmarksgade 14
Postnummer: 7000



relaterede søgninger: Niso Sushi Fredericia, Sushi Fredericia take away, Atami Sushi - Fredericia, Takumi sushi Fredericia, Bedste sushi Fredericia, Joci Sushi Esbjerg, Joci Sushi Silkeborg, Sushi -- Middelfart
Anmeldelser
Det er måske meget nemt at komme med den påstand at man "aldrig har fået så god sushi" men aldrig har jeg fået så god Running-Sushi og så god betjening tilmed; vi blev spurgt flere gange om alt var som det skulle være, og tilmed om vi havde nogle ønsker til ting på båndet. I dette tilfælde flere Spanske Vafler og så kom den unge herre med et fad med flere spanske vafler direkte til bordet. Vi fik desuden hurtigt vore drikkevarer og tilbehør/dip til maden. Alt i alt en fortrinlig aften i godt selskab, og så endda åben på Kristihimmelfartsdag.
Der er ingen tvivl om, at dette sted er den værste sushi i Fredericia hvis ikke i Danmark!. Jeg beklager, men jeg kan ikke anbefaler dette sted.
Lækker sushi, og super personale. Dejlig varieret sushi, og det lune oppe i toppen var rigtig godt, der var nye ting både øverst og nederst som jeg ikke havde set eller smagt før. Gør dig selv den tjeneste og prøv Joci Sushi
Min søster og jeg var inde og spise og sad der som de eneste. Vi fik running sushi og der var masser at vælge imellem, men alligevel fik vi så meget ekstra serveret ved bordet, kun lavet til os. Det var forkælelse ud over alle grænser og den bedste service.!
Kom til Joci Sushi kl 19 lørdag den 31/10, og blev mødt af venligt personale. Dog var udbuddet af Sushi sparsomt, variationen var lille. Æstetisk var tilberedelsen af Sushi’ en mangelfuld, direkte klodset. Ved at æstetikken ikke er fantastisk ved runnig sushi generelt, men det her var næsten komisk. Vil germe understrege at personalet gjorde deres for at vores oplevelse var god, men det samlede indtryk var ikke godt.
running sushi var super mad udbringning var os super trist at folk i fredericia undervurdere jociMad: 4/5
Hyggeligt sted, super running sushi, men udvalget er til tider noget sparsomt når man sidder sidst ved båndet.
Min/vores oplevelse på Joci sushi i aften D.10-08/2021 kl 17.30. Det gik rigtigt godt i starten der var sushi på båndet og varme retter for oven . Men efter ca. 40 min. Så gik det op i take avay fo r dem og opvask var mer vigtig der kom ikke mer nyt sushi på båndet efter ca.kl 18.35 det er nok vores sidste besøg her. Jeg/vi fore trækker det nærmeste running sushi i gågaden Nico running sushi og asia buffet Fredericia .
Lækre retter og et fint varieret udvalg. Både lunt og koldt. Fint med små desserter. Frisklavet og velsmagende. Der bliver fyldt op hele tiden, så man skal ikke vente længe på favoritterne.
Lækker sushi og god service, da udbudet på båndet ikke var stort fik vi lov til at bestille fra kortet også
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Joci Sushi med offentlig transport


Vendersgade V I P Schmidts Gård (Fredericia) 100 måler
7
Købmagergade V Axeltorv (Fredericia) 240 måler
7
Købmagergade V Danmarksgade 250 måler
7
Norgesgade V Jyllandsgade (Fredericia) 270 måler
3
7
Norgesgade V Jyllandsgade (Fredericia) 270 måler
3
6a

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Joci Sushi.

Fredericia sushi

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Danmarksgade 14 placering, hvordan kan jeg gå. Joci Sushi adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Joci Sushi. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Joci Sushi med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik