facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jerry's

Jerry's
Adresse: Jordbrovej 11 , 8200 Aarhus
Telefonnummer: 86 16 18 88
By: Aarhus
Rute: Jordbrovej 11
Postnummer: 8200



relaterede søgninger: Jerry's pizza Romania, Jerry's menu, Just Eat Aarhus, Jerry's pizza rabatkode, Frokost tilbud Pizza Aarhus, Wolt jerrys, Pizza Frokost Tilbud
Anmeldelser
Utrolig dårlig kundeservice, at levere 2 timer efter, at bestillingen er accepteret!! Jeg foretog min bestilling kl 16.53, og modtog først de 3 pizzaer kl 19. Jeg ringede til restauranten, hvor de blot siger “beklager, de er først lige sat i ovnen”. På hjemmesiden stod der, at pizzaerne ville blive leveret kl 17.45, hvilket var fint. Men i mailbekræftelse stod der pludselig 18.15, hvilket de så heller ikke kunne overholde. Utroligt..og det er endda 3. gang, at jeg oplever en virkelig langsom leveringstid fra Jerrys. Deres pizzaer kan anbefales, men det kan deres service og leveringstid absolut ikke!!!!!
Hvis du sætter pris på at vente tre timer på din pizza, så kan Jerry's restaurant varmt anbefales. Desuden tilbydes der både dårlig service og kold mad, hvis det kunne friste.
Vi skulle vente langt over to timer før vores mad kom selvom de sagde 90 min. Anden gang jeg ringede til dem var de meget uhøfligt og lå bare på...
Fantastisk god pizza, som kom 10 minutter før lovet tid. Det tog lidt tid at få leveret, men er ventetiden værd. Jeg tror at pizzaen er solgt lidt for billigt, for mad af denne kvalitet koster normalt lidt mere. Uanset, glæder jeg mig til at bestille pizza herfra igen.
DE BRUGER IKKE HANSKER - ud over de problemer der var med min bestilling så syndes jeg virkelig det er uhygiejnisk at man ikke bruger hansker..... jeg havde ærligt talt ikke lyst til at spise min mad. Jeg havde bestilt 4 pizzaer.... Da jeg kommer hjem er 2 af pizzaerne slet ikke det jeg havde bestilt!! En af dem havde mildest talt rå oksekød på dem og servicen er noget af det værste, jeg nogensinde har oplevet. Der ud over ventede jeg omkring 25-30 minutter ekstra, da de ikke engang var begyndt på min bestilling da jeg ankom. jeg havde valgt at forudbestille fra klokken 12.00 til klokken 19.15 så jeg var sikker på de var færdige når jeg kom. jeg fik først maden cirka. 19:45. Dette sted er det værste sted jeg har været i hele mit liv.
Man bestiller dagen før pr. telefon, møder op, så ved de intet, man skal så vente 10-15 minutter ekstra fordi NU laver de den så. Kommer derfra og ser at med alle pizzaer følger der gratis sodavand, men det nævnte man heller ikke noget om. Pizzaen smagte fint, men servicen.... eller hvad man skal kalde det, kunne nemt forbedres.
Mit go-to pizzasted med de lækreste pizzaer
1,5 time forsinket. Personalet var ligeglade.
En halv time for sent levering. Når man så ringer for at høre, hvor ens ordre bliver af, er der ingen undskyldning eller beklagelse over forsinkelsen. Så med elendig service er det ikke et sted der kan anbefales.
Maden er okay og det er i den billige ende, men jeg synes at personalet har været noget uvenligt og ikke særligt serviceminded flere gange. Samt mængden af pomfritter er kraftigt svingende op tii 1/3 af kassen. Men hvis man bare skal have mad hurtigt og hente maden. Ind og ud igen så er det fint nok.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Jerry's med offentlig transport


Jordbrovej (Aarhus Kom) 50 måler
22
Jordbrovej (Aarhus Kom) 60 måler
22
Kløvermarksvej/Brendstrupvej (Aarhus Kom) 190 måler
22
Kløvermarksvej/Brendstrupvej (Aarhus Kom) 230 måler
22
Studenternes Hus/Nordre Ringgade (Aarhus Kom) 240 måler
5A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Jerry's.

Aarhus pizza

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Jordbrovej 11 aarhus ıtaliensk placering, hvordan kan jeg gå. Jerry's adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Jerry's. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jerry's med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Sandwich Rico Sandwich Rico 200 måler
Avanti Avanti 214 måler Bestilte over Hungry. Forholdvis god bund og maden var klar til tiden. Til gengæld va...
Burgerhut Burgerhut 259 måler
Carls Jr. Carls Jr. 764 måler
Markus Pizza Markus Pizza 1 km Byens bedste pizza. Sprød lækker bund, ikke for meget fyld. Ok husets rødvinMad: 5/5...
Fratelli Pizzeria Fratelli Pizzeria 1 km Vild lækker pizza. Fantastiske råvare der giver en meget lækker smag.
Nova Sandwich, Burger, Pasta og Shawarma Nova Sandwich, Burger, Pasta og Shawarma 1 km Bestilte pizza i går aftes. Da de ankom, kom buddet tilbage efter 5 min for at hente ...
Nova Burger & Pizza Nova Burger & Pizza 1 km Oversat af Google Meddelelse om levering af pakker. Tidsplan lidt speciel. Svært at p...
Foodlounge Foodlounge 2 km
Oishii Wok Oishii Wok 2 km Maden specielt kød forretterne var fantastisk. sushien var også gode. Fisken kunne go...
Pasta Diem Pasta Diem 2 km Det var... Ok. Til 85 kr for en portion kogt pasta med forlavet sauce, så har det ba...
Passione Passione 2 km Hvis du trænger til et strejf af Italien, så er Passione & Enoteca det helt rigti...
AmoRomA AmoRomA 2 km Vi var et 5 personers selskab til aftensmad. Vi fik alle pizzaer. Jeg fik kartoffel p...
Ali Baba Ali Baba 2 km Verdens bedste pizza slice. Så crisp bund og så saftig on top. Du du får SÅ meget for...
Il Mercatino Il Mercatino 2 km Smager så fantastisk alt det jeg købte - sparka al culo mange tak - vender snart til...
Chick-Inn Chick-Inn 2 km Desværre en dårlig oplevelse. Vi ventede længe på to sandwiches, så dem vi var sammen...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik