facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus
Adresse: Torvet 5 , 8600 Silkeborg
Telefonnummer: 86 81 70 44
By: Silkeborg
Rute: Torvet 5
Postnummer: 8600


Åbningstider

Mandag: 11:30-21:00
Tirsdag: 11:30-21:00
Onsdag: 11:30-21:00
Torsdag: 11:30-21:30
Fredag: 11:30-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 12:00-21:00


relaterede søgninger: Jensens Bøfhus Åbningstider, Jensens Bøfhus tilbud, Jensens Bøfhus menu frokost, Jensens Bøfhus Silkeborg åbner, Jensens Bøfhus menukort børn, Club jensen, Bone's Silkeborg, Jensens Bøfhus Hillerød
Anmeldelser
Kan IKKE anbefales!/Do NOT Go! Min familie og jeg var på Jensens her i Silkeborg.... Servicen var dårlig, maden var kedelig, og du kan selv vurdere om du synes 200kr for disse 2 stykker kylling er fair... Ja, der er Jensens, man skal ikke forvente mad fra en Michelin restaurant, men det burde i det mindste være varmt, smagt bare en lille smule til, og at tjeneren gad at lave andet end at snakke med hinanden om hvad de har lavet i weekenden. English: Do not go, it's not worth the money, you should rather go to one of the cafés by the river. Here the food is bad, and service is bad, save yourself the trouble, and go somewhere else. This chicken was 200dkk/26€... Worth it?
Lang tid siden, at jeg har mødt så ligegyldig og trist tjener... Ik megen smil, venlighed eller small talk der. Maden var der ik noget at sætte en finger på. Denne tjener burde ik arbejde der. Han sendte også usystematisk kunder væk... Oplevede en handicappet kunde, som han om andet gav endnu dårligere betjening. Kunden var lidt svimmel og ingen hjælp der fra tjeneren, som bare surt sagde "er du fuld". Da kunden fortalte at han var handikappet og havde sin handikap bil udenfor, fik han ik en undskyldning.
Frokost bøf til 79 kr. Der findes et nr større. Bøf med fedtkant og en lille smule gener i. Lang ventetid på mad og drikkevarer som altid på Jensen Bøfhus. Kartoffelskiver var ikke kolde, men heller ikke varme. For lille til at blive mæt som en let frokostmenu. Bestilling og betaling på app/QR kode.
Kommer normalt ofte, men i aften må siges at være sådan lidt. Mega meget støj, fordi man skulle høre på musik fra køkkenet og musik til gæsterne. Der var ikke styr på bestillingen og mega meget støj fra køkkenets arbejde. Maden var noget rodet serveret, man server det forkerte, noget tid efter bestillingen, gør man opmærksom på at softice maskine ikke virker. Medarbejder som ikke, var på arbejde kom ind og brugte restauranten som førfest til til en bytur. Man kunne lige så godt have sat i baglokalet og spist, med den støj fra køkkenet!
Temmelig middelmådig. Frokostbøffen var ok, det samme var Spareribsne. Service var lidt haltende. Pomfritter var grænsen til kolde, men vi fik nye da vi gjorde opmærksom på dette. Stedet er nok som Jensens Bøfhus kan forventes at være. Der er plads nok, maden er acceptabelt og serviceniveauet som det nu engang er.
Forvirret personale. Der går længe, før de lægger mærke til én. Der virker ikke til at være nogen særlig god ledelse. Tjeneren kalder lettere panisk på hinanden, men er dog generelt venlige. Maden er ikke decideret dårlig men bestemt heller ikke god. Sej bøf i burgere og flødekartofler, der er kolde i midten.
Vi fik en helt fantastisk personlig betjening. Personalet var smilende, imødekommende og nærværende. Maden ventede vi ikke længe på og den smagte utroligt godt. Dét er helt klar den bedste JB restaurant vi har været på. Dén er helt bestemt et besøg værd. Parkering: JB ligger helt perfekt placeret i for hold til det pkælderen på torvet
Alt for mange mennesker, og alt for lidt personale. Værtinden der stod ved døren hvæsede af de resterende personaler, kommanderede grimt med dem, og rettede højtlydt af dem. Vi stod og ventede 10 min på at måtte betale. Flere gik inden de fik et bord. Tilmed var maden kold, da den kom, men det var umuligt at komme i kontakt med personalet
Magen til dårlig betjening skal man lede længe efter. Tjeneren udenfor var det mest ligeglade og uhøflige jeg har oplevet. Måden der blev snakket til gæsterne på var fuldstændig uacceptabelt. Ikke om jeg sætter mine ben der igen!
Det er en forskellig oplevelse at komme der, det sidste års tid. Meget ringe take away , faktisk ikke pengene værd. Kold, hvid kylling med 3 brandstriber på en side. Salatbar der næsten var tom kl 19.00. Det har for mig altid været et sted hvor du vidste hvad du fik. Det er det ikke mere. September/oktober 2022Mad: 2/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Jensens Bøfhus med offentlig transport


Museum Silkeborg 180 måler
113
124
223
313
Godthåbsvej (Silkeborg Kom) 180 måler
1
11
12
2
6
7
8
9
Rådhusgade/Søgade (Silkeborg Kom) 180 måler
1
7
Godthåbsvej (Silkeborg Kom) 180 måler
1
11
12
2
6
7
73
8
9
Rådhusgade/Søgade (Silkeborg Kom) 190 måler
1
7

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Jensens Bøfhus.

Silkeborg steakhouses

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Torvet 5 placering, hvordan kan jeg gå. Jensens Bøfhus adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Jensens Bøfhus. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jensens Bøfhus med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Angus Angus 318 måler Lækker mad. Venlig betjening. Fair priser. Gode parkeringsforhold.
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik