facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Øjenlæge Henrik Wille

Adresse: Peter Bangs Vej 3 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 87 10 48
By: Frederiksberg
Rute: Peter Bangs Vej 3
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 16:00-17:00
Tirsdag: 09:00-12:00
Onsdag: 09:00-12:00
Torsdag: 09:00-12:00
Fredag: 09:00-12:00

Anmeldelser
Har haft en utrolig venlig og imødekommende samtale med sekretæren
En ok øjenlæge, men med enorm lang ventetid og forglemmelser. Det mest irriterende er at han havde glemte at skrive vores medicin ud på serveren, så vi måtte kontakte 1813 for endnu en gang at blive undersøgt, før vi kunne få den medicin Jens chr. Nørregaard havde glemt at ligge ud på serveren. Vi endte derfor med at bruge en HEL dag, først hos øjenlægen og derefter på hospitalet på grund af hans forglemmelse!
Fantastisk øjenlæge. Ingen slingre i valsen. Rolig, forklarende og ganske lyttende, som en læge skal være. Professionel modtagelse af sekretær, som endeligt tog mig alvorligt. Hans sygeplejerske var også utrolig dygtig og lyttende.
- Fremragende oplevelse: Meget høflig og erfaren øjenlæge og personale. - Pæn og ren klinik og besøgsområde. - Hvis du skal til øjenprøver, skal du sørge for at have tid nok, da nogle undersøgelser kan tage lang tid.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Øjenlæge Henrik Wille med offentlig transport


Lindevangs Allé (Peter Bangs Vej) 70 måler
9A
Lindevangs Allé (Peter Bangs Vej) 70 måler
72
9A
Fasanvej (Smallegade) 260 måler
9A
Folkets Allé (Peter Bangs Vej) 270 måler
72
9A
Folkets Allé (Peter Bangs Vej) 270 måler
9A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Øjenlæge Henrik Wille.

Frederiksberg øjenlæge

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Peter Bangs Vej 3 frederiksberg sundhedscentre placering, hvordan kan jeg gå. Øjenlæge Henrik Wille adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Øjenlæge Henrik Wille. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Øjenlæge Henrik Wille med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Nærliggende lignende virksomheder
Wei Massage Wei Massage 550 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik