facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for jem & fix Taastrup

jem & fix Taastrup
Adresse: Helgeshøj Alle 32D, 2630 Taastrup, Danmark
Telefonnummer: 76 41 93 51
By: Taastrup
Rute: Helgeshøj Alle
Gadenummer: 32D
Postnummer: 2630


Åbningstider

mandag: 08.00–19.00
tirsdag: 08.00–19.00
onsdag: 08.00–19.00
torsdag: 08.00–19.00
fredag: 08.00–19.00
lørdag: 08.00–19.00
søndag: 08.00–19.00

Nærliggende lignende virksomheder
Plantorama Taastrup Plantorama Taastrup 164 måler Imponerende butik.nFlot udvalg og meget inspirerende.nKnægten elskede jeres lille leg...
BR Taastrup BR Taastrup 400 måler
Firma Ok Aps / Inventarbasaren Firma Ok Aps / Inventarbasaren 4 km Man skal bestemt ikke betale på forhånd, for så sender de aldrig varen du har betalt ...
Anmeldelser
Ingen service af en ung medarbejder.nnDet er tydeligt at medarbejderen vil ikke hjælpe. Jeg kigger et andet sted. Hvis der var muligt at give nul stjerne, vil det også være fortjent.
En Jem&Fix som den plejer at være.nUdvalget er det samme som alle andre d steder, butikken er lidt rodet opbygget og personalet ved ingenting om håndværk.nBetjeningen er venlig, imødekommende, smilende og hjælpsom hvis du vel at mærke ved præcis hvad du skal bruge.nPriserne er formentlig de samme som i andre Jem&Fix butikker.
Pæn butik, opbygget som de fleste andre Jem & Fix butikker. Jeg måtte alligevel have lidt hjælp til at finde, hvad jeg skulle bruge.nFlink og hjælpsom ung dame.
Dårlig service af en ung medarbejder.. de stod i lage behold for 4 stk og da jeg kommer er der to af den ene model og to af den gamle model. Spurgte om vi kunne finde på noget med prisen , nææ blev der sagt og så vendte han om og gik. Og spurgte pænt om hjælp til og starte med der var ikke meget høflighed over ham og hjælp..
En pæn butik, mindre end jeg lige havde regnet med. Da vi endelig fandt en ansat der kunne hjælpe os var servicen god, desværre havde de bare ikke hvad vi skulle bruge.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik