facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jammerbugt HM800

Jammerbugt HM800
"Kutteren er et hyggeligt spisested, der har udendørspladser med en fantastisk udsigt over københavnskanal. Man kan også sætte sig godt til rette i kaptajnens køkken, som byder på en autentisk oplevelse og god stemning. Kutteren serverer lette retter, dejlig vin, kolde øl og skønne drinks"
Adresse: Havnegade 51 Ved kajen , 1058 København
By: København
Rute: Havnegade 51
Gadenummer: Ved kajen
Postnummer: 1058


Nærliggende lignende virksomheder
Fiskebørsen Fiskebørsen 1 km Har lige bestilt fish and chips og calamri som var tør og uspiselig ... Desuden er de...
Sømunken Sømunken 3 km Endelig en fiskehandel, lokalt og grøn! Passerer butikken næsten hver dag, og oplever...
Dagens Fisk Dagens Fisk 4 km Fantastisk fiskehandel. Jeg kører herud fra Frederiksberg...og det fortsætter jeg med...
Anmeldelser
Vi fik selvfølgelig fish and chips og det var virkelig lækkert tilberedt. Fyldig smag og god konsistens. Lækker tatar sovs. Bag disken og i køkkenet står en super hyggelig og hjælpsom fyr. Fik ikke hans navn, men han gav stedet den sidst stjerne. Lokationen er eminent og udsigten hyggelig. Priserne er billige og udvalget af mad og drikkevarer, gjorde en fattig sømand glad helt ind til fiskebenet. Vi ses, Kutter.
Hyggeligt uhøjtideligt sted med lægger mad til overkommelige priser. Super sød og venlig betjening. Smuk udsigt over Københavns havn for enden af Nyhavn. Dejligt at nyde sin mad på den stille vuggende båd. Kan varmt anbefales.
Sjovt sted. Lækker fish'n'chips... men skal ikke være FOR dårligt gående...Mad: 4/5
Skønt sted og placering, imødekommende og opmærksomt personale, hvor der serveres skøn mad og drikke. Helt klart et besøg værd!
Prima Fish n' Chips, prima Mohito, prima beliggenhed, prima udsigt og prima stemning. Virkelig hyggeligt og meget fornuftigt prissat, tak for det
Det var en rigtig dejlig oplevelse super god mad kan kun anbefales MEN DE SKAL LAVE NOGET VED LANDGANGEN DEN ER LIDT HØj MAN KAN NEMT FALde mår du forlader skibet . Men bortset fra det vi kommer gerne forbi igen.
Hyggelig atmosfære med dejlig mad og drinks
Super placering og hyggeligt sted. 1 fiskefilet og 3 kvarte stk. rugbrød for kr. 95. Meget lille frokost, som ingen af “Gutterne fra kutterne” ville kunne blive bare lidt mæt af. Så tag dog kr. 25 mere og smid en fisk og lidt mere rugbrød på ! 5 stjerne for placeringen, 4 stjerner for kvaliteten og 2 stjerne på meget små portioner!
Super hyggeligt sted som er værd at besøge.
Enkle retter, men god mad, meget hyggeligt med udsigt over havnen
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Jammerbugt HM800 med offentlig transport


Tordenskjoldsgade (Holbergsgade) 200 måler
26
Tordenskjoldsgade (Holbergsgade) 210 måler
26
Nyhavnsbroen (Holbergsgade) 260 måler
26
Nyhavnsbroen (Holbergsgade) 270 måler
26
Nyhavn (Københavns Havn) 340 måler
991
992
993

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik