facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jacob's Bar

Adresse: Nørre Alle 3B , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 86 51 01 33
By: Skanderborg
Rute: Nørre Alle 3B
Postnummer: 8660


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
KLASSE BURGER! Det er klart det bedste sted i Skanderborg - måske i Østjylland. God service, sprøde fritter, hyggelig stemning og Klasse burger. De mangler en børnemenu, men måske kommer det senere.
Virkelig god stemning og betjening. Lækkert øl og meget at vælge imellem. Vi prøvede også en tapas tallerken, stedet var ved at prøve af.
God kyllinge burger , alm. Pilsner ok,Mad: 4/5
Et egentligt hyggeligt sted, men var der en aften hvor der var meget travlt og kun en person i baren der gjorde hvad han kunne for at følge med Bar chefen var til stede, men valgte ikke at give en hjælpende hånd for at få afviklet køen En skuffende oplevelse at se hende virke lidt ligeglad.
Dejlig mad og super øl med en god betjening, grunden til den manglende stjerne er at hvis man kommer i større selvskaber koster det 1500,- at komme ned i kælderen at sidde sammen.
Sjovt sted med meget godt øl flink personale.
God bar, med øl fra det lokale bryghus
Super hyggeligt sted Derudover gode madretter Min mand fik en burger og jeg en Cæsar salat Begge dele velsmagende og gode retter. Opmærksom personale, man føler sig velkommen Rigtig rart sted
Lille perle med super sødt personale, lækker atmosfære og med et stort udvalg af special øl.
Lækre friske fadøl. God betjening i baren.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik