facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for J.M.

"Låsesmed som dækker hele Gentofte samt Nordsjælland, vi tilbyder omlægning af låse, vedligeholdelse af låse samt nye installationer af låse. Såfremt du har mistet nøglerne tilbyder vi også oplukning af låse eller at lave nye nøgler. Kontakt vores døgnservice. Bemærk at vores Gentofte kontor er et ubemandet værksted, vores hovedkontor er placeret i Skævinge"
Adresse: Grusbakken 9 , 2820 Gentofte
Telefonnummer: 35 10 12 12
By: Gentofte
Rute: Grusbakken 9
Postnummer: 2820


Anmeldelser
Søgte lokalt firma til omstilling af låse - Firmaet kommer ved søgning frem som lokalt Vangede. Fik omstillet samtlige låse for knap et år siden. En lås kørte dårligt, hvorfor låsefirma kontaktes igen, og en simpel opfølgning på under ti minutter faktureres med "1 montørtime til kr 575,-" - noget der for andre firmaer ville sortere under opfølgning og kundeservice. Check udført "en dag hvor montør alligevel var i området". Forklaring på denne regning var bl.a. " at firma er fra Nordsjælland" og at minimumstakst er 1 montørtime?
Bruger JM Låseservice i Nobel Ejendomme. Det gør jeg fordi de altid er på pletten samt udfører god kvalitet samt til en fair pris.
Super låsesmed, kom med det samme og god pris, har endvidere fået tilbud på helt nyt alarmsystem, kan kun anbefales
Hurtig og upåklagelig service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik