facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for J-Hypnose

J-Hypnose
"Klinikken er beliggende i pæne og rolige omgivelser i det centrale Vejle, med mulighed for parkering ved døren. Klinikken drives af Jacob Eickhardt, uddannet hypnotisør og terapeut. Der er sat høje standarder til behandlingen, og derfor findes der ingen “standard” behandlinger.Af forskellige behandlinger kan nævnes:-Vægttab-Afhjælp sukkertrang-Rygestop-Angst-Fobier-DepressionDu er altid velkommen til at ringe eller skrive, og aftale en tid, til en uforpligtende samtale.Er du gangbesværet eller lider af angst, tilbydes også behandling privat."
Adresse: Ørstedsgade 22 B, 3. th , 7100 Vejle
Telefonnummer: 30 50 25 03
By: Vejle
Rute: Ørstedsgade 22 B, 3. th
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Hypnose vægttab lydfil, Hypnose lydfil gratis, Rygestop hypnose gratis, Vægttab Vejle, Gratis hypnose til børn, Hypnose sukkertrang gratis, Hypnose søvn gratis
Anmeldelser
Jeg har samarbejdet med j-hypnose og kan på det varmeste anbefale at gå til hypnose behandling hos Jacob . Jacob er nærværende og han er professionel i at skabe et trygt rum hvor der kan åbnes for det som er tungt.
Jeg har haft endnu en meget positiv oplevelse med J-hypnose. Han har hjulpet mig med at løse mine problemer på en effektiv måde, og jeg har bemærket en betydelig forbedring i mine symptomer. Jeg er meget taknemmelig for denne behandling og vil varmt anbefale det til andre.
Hyggelige og trygge omgivelser. Får grundig information om forløbet. Jacob er dygtig og hjalp mig efter 2 behandlinger. Kan varmt anbefale ham.
Har i mere end 70 år ikke kunnet sluge en pille, men har knust disse inden indtagelse. I forbindelse med sygdom har jeg dagligt skulle sluge op mod 20 tabletter, og flere af disse måtte ikke knuses. Efter to gange hypnose hos J-Hypnose kunne jeg uden besvær synke små tabletter og efter endnu et besøg hos Jacob, kunne jeg i løbet af få dage sluge alle tabletter uanset størrelse. Det har således været en meget positiv oplevelse at konsultere Jacob, og det er en stor lettelse i hverdagen ikke at skulle have problemer med at indtage medicin.
En fantastisk god bog, hvis dit barn har svært ved at falde i søvn. Jeg har en 7-årig som har rigtig svært ved at falde i søvn, uro i kroppen og normalt kan hun kun falde i søvn til iPad. Jeg har nu afprøvet bogen på hende, og halvvejs inde i bogen sov hun trygt og dejligt. Så bogen kan varmt anbefales!
Tak for en mindblowing oplevelse til hypofyse sammen med de 2 andre der også var hjælp med at få en til at slappe af første gang og heldigvis har du en behagelig radio stemme der på ingen måde er belastende eller tager opmærksomhed fra din behandling
Blev behandlet for både sukkertrang og rygestop- og begge med gode resultater. Har været virkelig glad for behandlingen. Både seriøs og professionel.
Behandling hos J-hypnose foretages på baggrund af en samtale med klienten, så det er helt afklaret, om klienten har gavn af behandlingen. Det er betryggende for klienten.
Super fin og sød bog, mine piger nyder at falde i søvn til den.
Jeg var meget skeptisk, men det skulle jo prøves. Mit første besøg var i jan 19. Nu er der okt. 19 og jeg har tabt 22 kg. Tror på at Jacob har hjulpet mig. Så vil helt klart anbefale folk til at prøve det.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik