facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Jægersborg Kirke

Jægersborg Kirke
Adresse: Søndersøvej 5, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 39 65 42 53
By: Gentofte
Rute: Søndersøvej
Gadenummer: 5
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Vores datter og amerikanske svigersøn blev for nylig gift i Jægersborg Kirke. Vielsen stod Kenneth Knigge for, og det var den mest gennemførte, personlige, engagerede og kærlige oplevelse. Kenneths forberedelse af en helt igennem engelsksproget ceremoni var imponerende, og alle de små særlige ønsker brudeparret havde, blev modtaget med begejstring og forståelse. Gæster fra både USA og Danmark var vildt imponerede og havde aldrig oplevet noget lignende. Tusind tak Kenneth for dit bidrag til en helt uforglemmelig dag!
Organist og kor i særklasse.nI særdeles må fremhæves præsterne v. denne kirke. Forkyndelse af Kristi ord går utrolig i tråd med liturgien.
Min mor fik samtaler med en kvindelig præst i dit hjem da hendes dage her på jorden var ved at rende ud.nMin elskede datter er døbt i Jægersborg kirke.nTak for smukke gudstjenester også til andre tider.nDe bedste tanker fra.nKarin Pio Branner
aspændende foredrag om Gud og videnskaben af Alex Riel - tak for en fin aften
Barnedåb med kvinde præst. Smuk tale og formulering af sprog så ikke troende faktisk har lyst til at lytte med og tage det til sig :
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik