facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Izumi

Izumi
Adresse: Jægersborg Allé 30 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 35 35 48 48
By: Charlottenlund
Rute: Jægersborg Allé 30
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: Izumi ad libitum, Izumi sushi, Izumi Frederiksberg, Izumi Østerbro, Izumi pris, Izumi Gammel kongevej, Izumi Frederiksberg menu, Izumi Allerød
Nærliggende lignende virksomheder
Koii Koii 176 måler Ganske udmærket sted. Pænt design og interiør for et sted som her forholdsvis lave pr...
Asian Pearl Asian Pearl 541 måler Det værste sted, jeg nogensinde har været. Båndet bestod 90% af frugt og 10% af sushi...
Itacho Sushi & Wok Itacho Sushi & Wok 761 måler
Sushi Lovers Sushi Lovers 954 måler Rigtig god sushi. Vi fik severet sushi'en af flere omgange, og hver servering smagt g...
Sushi Familie Sushi Familie 1 km Ok sushi til ok priser taget området i betragtning. Godt alternativ til mange af de a...
Ny Fu Hao Ny Fu Hao 73 km Helt igennem ufatteligt ringe. Der er stort set ingen mad i buffen. Risene enten stæg...
Anmeldelser
Lidt synd de har minimeret deres menukort og fravalgt nogle af deres unikke lækre små retter. Men stadig et godt udvalgt. Kvaliteten er i top og man føler ikke der forsøges at fylde en med enorme portioner ris.
Bestil IKKE fra den der "orderapp" fra restaurantens hjemmeside. Selvom jeg bestilte en time før ønsket levering fik jeg ikke noget respons fra selve restauranten om hvorvidt de rent faktisk havde modtaget eller påbegyndt min ordre. Jeg må selv ringe 20 minutter EFTER ønsket levering for at finde ud af de faktisk er i gang med bestillingen. Ikke tjekket.
Sushien var ok, men ikke så mange forskellige af de gode ruller at vælge imellem. Vi var de eneste der var der til "all you can eat" til frokost. Men de var rimelig lang tid om at lave maden. Og ved sidste bestilling havde de glemt os.
Okay roligt sted uden baggrundsmusik dejligt, tjeneren glemte wasabi og soya, men undskyldte og var hurtig til at rette fejlen. Sushien var fin, men ikke ud over det vanlige.
Hvad har i gjort af de lamb chop? Nej nej. Fordi watami har pillet dem af, gør i også. Forlader watami pga. det. Nu ryger i også. Desværre .
Ikke den bedste oplevelse, fin sushi men ikke mere end det. 269kr for ad libitum føles lidt for dyrt og 45kr for en cola er også i den dyrere ende.
Virkelig lækkert sted og kanon koncept, det ligger godt og der er både en god stemning og godt service. Og prikken over I'et er al den lækre mad man kan spise :
Lækker lækker sushi, som blev tilberedt hurtigt. Glad og smilende personale, som både var høflige og opmærksomme på om vi manglede noget. God atmosfære og gode fysiske rammer.
Virkelig lækker sushi. Lammekøller slår dog ikke katsura i Herlev. Men fin betjening og hurtig levering. Desværre var der bøvl med kulsyren så sodavand var uden brus.
På ingen måde pengene værd. Vi betalte godt 900 kr til 4 personer, da vi gerne ville have det lidt ekstra godt, og jeg vil våge den påstand, at jeg har fået bedre og mere frisk sushi i køledisken i et supermarked. - Generelt var fisken slatten og farveløs. - De tempura-rejer som var i rullerne, var mere tempura end reje,. - Kyllingspydene var 3 kødboller, i Lidl-kvalitet. - De rejer som blev solgt som tempura, var en simpel friture stegning. - Enkelte stykker smagte så meget af ikke frisk fisk, at vi simpelthen mistede appetitten. Den ene stjerne som man mine minimum skal give, får de for deres service, som var helt fin.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Izumi med offentlig transport


Trunnevangen (Jægersborg Allé) 110 måler
172
Christiansvej (Jægersborg Allé) 120 måler
172
Christiansvej (Jægersborg Allé) 140 måler
171
Trunnevangen (Jægersborg Allé) 150 måler
171
Charlottenlund St. (Rådhusvej) 330 måler
172

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik