facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Istanbul Restaurant

Adresse: Banegårdsvej 106 , 2600 Glostrup
By: Glostrup
Rute: Banegårdsvej 106
Postnummer: 2600


Anmeldelser
Fin og appetitlig pizza med god smag. Tynd og sprød bund. Venligt personale.
Køber en ganske almindelig pita med kebab, de laver den uden at spørger hvad der skal i. Så jeg siger til dem jeg ikke kan tåle tomater. Så jeg spørger om de kan lave en ny en da de glemte at spørger mig. De tager dem bare ud og giver mig den samme. Totalt dårlig service, har prøvet alle kebab i glostrup. Klart den dårligste. Føj
Nu har jeg været på Istanbul nogle gange efterhånden. De laver verdens bedste grill spyd. Kyllingen er saftig med lækker marinade på, oksekødet er saftigt og med lækre krydderier og uden brusk eller noget og deres lam er bare perfekt grillet, sprød udenpå og saftig inden i. Lækker thatiki også. Tak for dejlig mad Istanbul
Kedelig ultra tynd pizzalignende aflangt brød som var tørt og brændt i kanten.tilhørende persille samt løg og tomat burde være dobbelt så meget.....toiletdøren kunne for øvrigt ikke låses!!
Desværre er stedet lukket permanent. Det var har været eneste sted jeg har købt durum de sidste 4 år. Det var super godt især fordi de bagte alt deres brød selv.
Jeg havde været i Glostrup Centret og handle og var dødtræt så satte jeg mig ind og fik en kop kaffe, det er et lækkert sted at sidde med udsigt over busholdepladsen. Jeg synes bare ikke at der var noget ordentligt at vælge imellem af mad og det var jo det jeg havde lyst til. Så jeg drak min kaffe og så luskede jeg af igen.
Ikke i orden. Shawarmaet ikke en kvalitetsvare hos dem. Min kamarat bestilte en dürum og jeg en pizza. Begge med shawarma, ingen af vores kød smagte godt heller var det varmt. For at føle os mere velkommen så personalet ligeglad ud, og dürumen kom 20 efter pizzaen..
Vi har spist mange steder i Glostrup Brøndby Rødovre og vallensbæk pizzeria Restauranter med etnisk baggrund Men der er Inge som kan server beder mad end Istanbul restaurant Vi har altid fådet Fantaskisk mad samt service Kan kun anbefale dette sted
Bestilte en durum med lamme spyd og fik salat og brød uden dressing og 1 enkelt stykke kød der var så dårligt det ikke kunne tygges.
Deres kød var skåret af og opvarmet så derfor meget tørt. Pita Brødet var genvarmet og derfor også ret tørt. Stedet er virkelig faldet af på det sidste stykke tid. Før var det stedet men ikke længere!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik