facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ista Danmark

Adresse: Brydehusvej 13 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 77 32 32 32
By: Ballerup
Rute: Brydehusvej 13
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: Ista varmeregnskab, Ista priser, Ista kontakt, Ista varmemåler, Ista flytteaflæsning, Ista Trustpilot, Ista online, Ista forbrug
Nærliggende lignende virksomheder
Dansk VVS & Tagteknik Dansk VVS & Tagteknik 394 måler Useriøst og alt for dyrt. Et godt råd: find en anden vvs'er.
Almenbo Almenbo 2 km Altid god og venlig kundeservice,, glæder mig vildt til at få en lejlighed
Brink Service Brink Service 3 km De kan deres kram, og yder god service meeen.... deres timepris på ca. 750kr. + mormo...
Hp-Service Hp-Service 4 km
Kinnarp Total Service Kinnarp Total Service 4 km En klog mand:
Anmeldelser
Det er nu ikk' længere muligt at følge med i sin udgift i de månedlige forbrugsoplysninger de sender ud. Simpelthen så smart i disse tider, hvor man gerne vil spare penge. Eller.. Det bliver spændende at se til næste år, hvor meget mere man SKULLE have sat til side, men ikk' har kunnet, fordi man ikk' kan matche det med udgiften i løbet af året.. Det er heller ikk' lange og forklarende beskeder man får tilbage. Så skuffende og frustrerende!
Jeg havde en telefonisk aftale med et firma, der skulle ringe mig op samme dag, der var varslet aflæsning af varmemålere i vores opgang; personen, der skulle aflæse målerne holdt i bilen en halv time før aflæsningerne var varslet til og så, at jeg kom hjem og gik ind; da jeg blev ringet op af firmaet til den telefoniske aftale, begyndte personen, der skulle aflæse varmemålerne at ringe på min dør fordi vedkommende havde set jeg var kommet hjem, selvom det var en halv time før aflæsningerne var varslet. Min telefoniske aftale med firmaet blev derfor forpurret.
Skulle lige stilles om et par gange efter lidt ventetid, men fik derefter hjælp til det vi skulle bruge og med god service.
Ringede til kundeservice og blev mødt af vrangvillige, afvisende medarbejdere, der har mere fokus på begrænsninger end muligheder. uprofessionel kundeservice, helt uden sidestykke. Medarbejderne optræder som om kunderne kun er til besvær. De byder hverken kunden velkommen med et smil eller gør en aktiv indsats for, at kundernes forespørgsler bliver mødt. Det er tydeligt at de ikke sætter en ære i deres arbejde eller i at betjene kunder. Tankevækkende at Ista vælger at have ansatte, der har sådan en attitude. Hvorfor overhovedet have en afdeling med kundeservice, når der alligevel ikke er nogen service til kunderne? Til gengæld er aflæser STEFAN HANSEN utrolig venlig og serviceminded.
Hvis Bjørnebanden ikke boede i Andeby.. De har decideret snydt mig. Taget 600 kr for et flytte regnskab - uden jeg flyttede vel og mærke. Advisere altid et par dage før og sender dig en regning på 275 kr ex moms, hvis du ikke overholder "aftalen" Kundeservice svare hverken på telefon, mail eller på deres kontakt formular, hvor de bevidst har gjort det nærmest umuligt at tyde regnstykket, så man ender med ikke at kunne sende beskeden afsted Deres teknikere ved så heller ikke hvad en postkasse er.
ELENDIG kundeservice - En virksomhed uden skam i livet ! Man får kaffen galt i halsen en morgen man tjekker sine regninger og finder ud af ens varmeforbrug på to radiatorer fra det ene år til det andet ud af det blå er ganget op med 30. Umulige at få kontakt til telefonisk og på mail kan man forvente en svar tid på 3 uger uden der bliver svaret på stillede spørgsmål. Tyveknægte der stjæler fra uskyldige borgere og trækker det i langdrag.
Jeg syntes jeg kan genkende meget af det der bliver skrevet, sidste år kom varme afregningen den 13 Juli, men har i nu ikke modtaget afregningen og vi er nu den 29 august. Plus jeg har hævet det indbetalte beløb fra først 900 til 1200 og igen til 1400, pr, måned da jeg ikke gider modtage regninger, det den dyreste varme jeg i mit liv har oplevet, sammenligning med varmepumpe som køre på el, vi selvfølgelig ikke må opsætte, så taber de jo penge, ville der muligvis ligge en besparelse på næsten 10000 kr. om året med varmepumpe, afhængig af hvilke type varmepumpe der bruges Men i 2026-27 skulle ifølge vores lokale varmeselskabet, alle varmekunder opleve en besparelse på 46 % og andre billigere selvskaber har så fornylig være nød til at hæve prisen, hvilke vores lokale varmeforsyning er stolte over ikke at have behøvet, nej tak, og ja de har jo altid været ekstrem dyre i forvejen, så jeg forstår godt de ikke behøver hæve prisen på varme. Jeg afventer stadigvæk afregning fra ista, selvom jeg har hævet det indbetalte med 6000 kr. kroner om året frygter jeg det værste efter at have læst alle disse negative opslag, ista bør sku virkelig tage sig sammen, ellers bør alle disse negative episoder samles og så bør alle samlet gør krav på en grundig undersøgelse af dette selskab, det lugter jo langt væk af svindel...
Ista har desværre monopol hos mange ejer og andelsforeninger. Ista udnytter det for fuld skrue og sender fuldstændig horrible regninger ud som ingen hold har i virkeligheden. Ny måler på radiator - 3500. Lille plastic dimmer og 10 minutters besøg af en ufaglært. Føj for ……
Har tilsyneladende haft et samlet forbrug på over 11.000 kr. i varme over én sæson 2019-20, hvor der oven i købet var en mild vinter. Har sågar slukket begge radiatorer hver gang, jeg har forladt lejligheden. Desuden har de aldrig været på maks. varme. Det skal lige siges, at lejligheden kun er på 48 kvm. Det har resulteret i en efterregning på 5.500 kr. Hvis man henvender sig til at ista bliver man mødt af en masse bortforklaringer, som en almindelig dansker ikke bliver klogere af. Bortforklaringerne bunder ud i, at de ikke kender til mit forbrug. Virkelig useriøs virksomhed.
Rædselsfuldt firma. Satte målere op på radiatorer i nov. dec . 2018 ca. 1. april 2019 kontakt vedrørende flytning i maj. Det skulle jeg ikke tænke på, da de aflæste centralt. Naivt stolene jeg på Ista. Meldte flytning også til Djøff pensionskasses administrationesselskab, DEAS, Men ak og ve, efterregning tilsendt i jan . 20. Før kollektiv opgørelse og regning. Da vi ikke havde målere. Gl. ejendom med varmerør der varmer sommer . Jeg mener , at målerne ikke blev aflæst ved fraflytning som lovet. Håndværkere i månedsvis pga § 5.2 så jeg skal nu betale for dem,men nej,det nægter jeg. Undersøgt mange andre fjervarmefirmaer og de har en gennemskuelig afregnings opgørelse. Gad vide om de administrationssystemer og ejendoms ejere deler i porten. aner det ikke, men det er desværre en mistanke. Desuden næret af alle de pensions selskaber og aktieselskaber m.m som udnytter folk. Har Ista aflæst alle lejeres målere på samme tid uanset ophævelse af lejemålet og er det Deas , der har sovet i timen?
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik