facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ishytten Oxbjerget

Ishytten Oxbjerget
Adresse: Oxbjergvej 1 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 52 19 25 00
By: Glostrup
Rute: Oxbjergvej 1
Postnummer: 2600


Anmeldelser
Super godt sted for hunde samvær
Ishytten ligger i et skønt indhegnet naturområde og er en god afslutning på en gåtur med hunden.
Købte en latte, den smagte godt men var lyn hurtig kold,nåede lige ind af lågen så tror ik mælken har været varmet nok op
Dejligt sted at lade hunden løbe frit og forsvarligt i skov og bakkelandskab og med garanti for at møde en masse venlige vovser. Savner du et luftested uden stress og bekymring for hundens sikkerhed mens den er "trådløs" så er Oxbjerget/Hundebjerget et rigtigt godt sted. Plus: alt efter tidspunkt har du mulighed for at forsyne dig med en is, en kop et-eller-andet eller noget helt tredje. Minus: det er nemmest at komme til "bjerget" i bil.
Dejligt sted, vær dog OBS på mudder på stierne. Hunde kan gå fri, hvis man har kontrol over dem.
Virkelig dårligt sted. Havde meget store forventninger da jeg havde læst den havde vundet en pris. Men da vi ankommer og bestiller vi skal have en gammeldags med det hele. Men får så af vide hun har ingen guf og ikke mere flødeskum. Da vi sagde jamen så bare lidt syltetøj men det kom heller ikke på så det havde de nok heller ikke. Det var is som isterninger i chokolade isen. Thai latte smagte bare af vand. Virkelig dårlig. Viser mig ikke der igen. Kan varmt anbefale is huset ved damhussøen.
Der er rig mulighed for at lade sin hund løbe frit og møde andre hunde. Området er stort og der er både åbent land, skov og et lille "bjerg" midt i.
Dejlig sted, mange venlige hunde og smilende mennesker. Grøn område, skoven, og flot udsigt. Nok parkering pladser.
Dette her er hundenes paradis. Et dejligt stort lukket område med bakker, skov, stier og plads til at boltre sig i. En stor del vokser vildt og naturligt med naturlige menneske og hunde skabte stier så masere af mulighed for at kunne stimulere hundens sanser. Kommer man inden for sæson er der en kiosk hvis man bliver tørstig eller sliksulten. Og i sæson sørger de også får der står vand fremme til hundene. Et besøg værd for enhver hundeejer eller passer.
Super sted efter en tur med hunden. Som noget nyt er de begyndt, at grille om lørdagen se dog lige på FB-siden inden - kan klart anbefales - lækkert og super billigt.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ishytten Oxbjerget med offentlig transport


Skovsletten (Oxbjergvej) 20 måler
166
Skovsletten (Birkeskoven) 130 måler
166
Hvissingehus (Birkeskoven) 210 måler
166
Hvissingehus (Oxbjergvej) 230 måler
166
Hvissingevej (Birkeskoven) 440 måler
166

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik