facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ishuset ved Henne Strand

Ishuset ved Henne Strand
"Vi har ingen faste lukke tider. Vi følger året, vejret og folk på gaden."
Adresse: Strandvejen 429 , 6854 Henne
Telefonnummer: 75 25 52 63
By: Henne
Rute: Strandvejen 429
Postnummer: 6854


Anmeldelser
Her nød vi gammeldags isvafler med alt tilbehør og god kaffe til
Absolut hyggeligt sted med god atmosfære is og drikkevarer i den lidt billigere prisklasse men kvaliteten er i top og så kan man jo nemt købe en ekstra øl eller andet når det ikke er så dyrt.
Vi elsker en tur til Ishuset i Henne. Vi går en lang tur ved stranden og er i alle butikkerne i byen, og så lader vi hyggen sprede sig i stolene under parasollerne ved Ishuset. Ungerne får enten is eller nachos, mens vi voksne snupper os en is eller en kold fadøl. Stemningen er god blandt gæsterne, betjeningen er fantastisk og placeringen lige midt i smørhullet kunne ikke være bedre.
Vi var rigtig glade for at komme ved Ishuset, indtil vi en dag desværre blev bedt om at gå, fordi vi havde barnevogn med og gerne vil nyde en is i skyggen. Men stort cadeau for deres unge personale! De er dælme nogle søde unge mennesker.
Stedet hvor "man mødes" også med dem man aldrig har truffet
Skønt sted at spise is. De har bare så mange varianter
Ishuset midt i Henne Strand kan det hele. STORE is om dagen i talrige variationer. Derudover kan man købe øl - her er udvalget dog lidt mindre, men godkendt begge dele serveres med et smil på læben af det venlige personale. I sommersæsonen er der også åben om aftenen - havde selv fornøjelsen at drikke en stor øl til kick-off i EM i fodbold.
Hyggeligt sted. Det lille samlingspunkt. Dog kan de ikke lave kaffe. Hvis man er til god kaffe så køb den et andet sted. De har også gode speciale øl som de ikke reklamer ret meget for. Det er synd. Et godt glas hvidvin eller rødvin skal man ikke købe der. Det er noget sprøjt de har. Men der er mega hygger.
Sød og venlig betjening, lidt dyrt men det koster når det ligger så tæt på stranden.
Det var godt nok en lille og nærig is til 30,- ikke engang det skønne vejr kunne fjerne skuffelsen øv
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ishuset ved Henne Strand med offentlig transport


Henne Strand (Henne) 210 måler
448
449

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik