facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ishuset På Marselisborg Havn

"Siden 2005 har vi lavet og solgt vores italiensk inspirerede is i de smukke omgivelser på Marselisborg Havn, som er et åndehul og udflugtsmål for byens borgere.Vi har måske byens største udvalg af hjemmelavet, kvalitets is med optil 28 forskellige varianter i butikken hver dag. Vi laver over sæsonen mange flere forskellige slags is, hvor vi bestræber os på at bruge årstidernes frugter og bær – vi kalder det IS MED HOLDNINGER.Se vores åbningstider på vores hjemmeside."
Adresse: Marselisborg Havnevej 42 , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 86 76 13 99
By: Aarhus
Rute: Marselisborg Havnevej 42
Postnummer: 8000


Nærliggende lignende virksomheder
Emmerys Emmerys 1 km
Briancón Briancón 2 km Meget skuffende brød til de 40ish kroner. Utrolig kompakt, og er af samme grund ikke...
Emmerys Emmerys 2 km
Fru Nielsens Bageri Fru Nielsens Bageri 4 km Den dårligste Othello lagkagen jeg til dato har fået, flødeskummen på kagen smagte fæ...
Fru Nielsens Bageri Fru Nielsens Bageri 4 km Den dårligste Othello lagkagen jeg til dato har fået, flødeskummen på kagen smagte fæ...
Anmeldelser
Nogenlunde is. Har fået herfra et par gange nu - ikke så meget ekstra eller luksus over hverken is eller ishus. Det hele bærer præg af at der skal laves rigtig meget is og det skal serveres hurtigt - og så bliver den samlede oplevelse derefter. Det er ikke uvenlig betjening eller dårlig is - det er bare gennemsnitligt. Denne gang var ingen undtagelse. Cheesecake isen var rigtig god, den bedste jeg har fået derfra. Amerena er fin, men som sådan en jo er, ingen overraskelse der. Passionssorbeten var derimod så krystalliseret at den næsten var uspiselig. Deres guf er desværre heller ikke til min smag - alt for fluffy, til den grad at det bliver smagsløst og som luft. Fin størrelse på isen - men ikke prangende - det er standard. Der er så afgjort bedre is i byen, på alle punkter, særligt til prisen.
Lækker is, for det meste lidt kø.
Fremragende is, stort udvalg og perfekt lokation. Helt sikkert værd at køre efter :-
Hyggeligt ishus med stor udvalg og hjemmelavet is. Kan klart anbefales.
Stort udvalg af lækker is, hyggelige omgivelser, kunne godt tænkte mig lidt mindre vind, men det er nok ikke ishusets skyld..
Lækker is; masser af variationer. Ligger i skønne omgivelser.
Vanilje isen er en tand til den syrlige side, men overall rigtig god is
Kl. 11.30, fik lyst til wafler , ja da her ved Marcelis lystbådehavn, mango, lakrids, Rom, pistacie og ananas og cocus blandt andre flere , yes varme anbefaler !!!
Forfærdelig service, vi gik en tur inde fra Aarhus midtby for at få en is. Undersøgte selvfølgelig åbningstider inden vi gik og der stod kl 20.00. Vi blev mødt af 2 piger som bare rystede på hovedet da vi ønskede at købe noget i deres isbod. Håber ikke der er givet hjælpepakke til et sted som afviser kunder inden for deres åbningstid.
Lækkert med lækkert på. Købte 2 kugler. Hasselnød og karamel med Læsø salt + guf. MUMS
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik