facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Irma

Irma
Adresse: Østerbrogade 135 , 2100 København Ø
Telefonnummer: 39 18 47 11
By: København Ø
Rute: Østerbrogade 135
Postnummer: 2100


Åbningstider

Mandag: 09:00-21:00
Tirsdag: 09:00-21:00
Onsdag: 09:00-21:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 09:00-21:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterede søgninger: Irma lukker, Irma Aarhus, irma-butikker i jylland, Irma Østerbro, Irma-butikker Sjælland, antal irma-butikker i danmark, Irma Frederiksberg, Hvornår lukker Irma
Nærliggende lignende virksomheder
DøgnNetto DøgnNetto 205 måler
Netto Netto 283 måler
Irma Irma 285 måler Dette er mit første besøg hos en Irma med et glutenfri perspektiv. Deres udvalg er fa...
Netto Netto 356 måler
Døgnnetto Døgnnetto 389 måler
Fakta Fakta 442 måler
Aldi Marked Aldi Marked 442 måler Flotteste og reneste Aldi i hele Danmark
Telefonkiosken Telefonkiosken 519 måler
Netto Netto 594 måler Har aldrig oplevet magen til svineri som Nettos bagside. Der ligger lastbil plumber o...
Kom Nu Nu Kom Nu Nu 720 måler Oversat af Google Fin dagligvarebutik med et anstændigt udvalg af friske grøntsager o...
Fakta Fakta 831 måler
Meny Meny 875 måler
Irma Irma 884 måler
Fakta Fakta 885 måler
Netto Netto 938 måler
M.B. Pharmos M.B. Pharmos 940 måler
Anmeldelser
Dette er mit første besøg hos en Irma med et glutenfri perspektiv. Deres udvalg er faktisk ret bredt i forhold til hvad jeg forventede. Det eneste Men er, at det glutenfri sortiment er spredt i hele forretningen. De fleste supermarkeder har det hele samlet i en reol eller to. Her skal du eksempelvis lede efter glutenfri brød i brødafdelingen etc. Til gengæld er alt deres veganske sortiment samlet. Sortimentet jeg fandt bestod bl.a. af glutenfri knækbrød, de typiske glutenfri meltyper, glutenfri brødblandinger, glutenfri brød, glutenfri lagkagebunde, glutenfri pandekagemiks, Fiberhusk, glutenfri pasta, glutenfri cornflakes og glutenfri granola. Så er okay udvalg, hvor jeg godt kan handle mine dagligvarer, men som altid har jeg stadig et ønske om et større sortiment for fremtiden
Altid mit foretrukne indkøbssted for dagligvarer, NÅR vi kommer til Kbh. eller køber online. Af omstændigheder jeg ikke kender blev de Irma-butikker der var etableret på Fyn og Jylland lukket, hvor vi liiiige fik lov at nippe til "det gode" sjællænderne havde. For folk der endnu IKKE kender Irma, og her på falderebet efter den erklærede nedlukning af Irma til sommeren 2023, så prøv lige deres kaffe "After Dinner", deres 5-lags toiletpapir "Blødt toiletpapir" , deres vaskemidler og deres ternede viskestykker i ren bomuld. Og så er der jo deres flødeboller! MUMS! DET er bare i en klasse for sig! Vi vil savne Irma´s produkter som IKKE videreføres som brand i den nye Coop-familie. Vi tvivler på, at Fyn og Jylland vil blive husket som kunder til de produkter der så fremadrettet vil findes i Coop´s butikker, på Sjælland.
Det bliver så trist. Beslutningen er godt nok helt utrolig.... En kvalitetskæde der konverteres til endnu mere discount, som der er rigeligt af. Farvel Irma og goddag til Menu.
Fantastisk butik med godt udvalg og serviceminded personale. Totalt nederen dårlig beslutning af Coop at lukke den.
Stor og flot er den blevet jeg har næsen handle der ret meget i de 30 år jeg boet på Østerbro. Den er blevet så flot efter renovering fra top til tå . Wow .
God Irma, men der bør være bedre opsyn med hvordan især jeres yngre ansatte opfører sig overfor kunder. Delikatessen kunne godt løftes.
Irma Østerport har et pænt udvalg af varer, der er f. eks. en god delikatesse afdeling, frugt og grønt afdelingen har også et godt udvalg. Udvalget af færdigretter er også stort. Irma fører adskillige økologiske varer i sit sortiment. Der er et stort udvalg af vin og øl. Når det gælder sodavand og kildevand, er de største flasker på 1,5 liter i visse andre forretninger 2 liters flasker. Af rengøringsmidler har Irma valgt at sælge de milde. Der er efter ombygningen kommet bageri.
Irma er generelt i dagligvarebutikkernes gode ende hvad angår udbud, indretning, personalets hjælpsomhed .. nå ja .. og priser .. og indenfor Irmaer er Ordrup så yderligere i den rigtig fine klasse. Ombygget 2020, virkelig velassorteret og altid en fornøjelse at besøge.
Vi havde brug for 12 stk. smørrebrød af den gode slags i forskellige udgaver .Ringede til slagteren og fik en god snak . Da vi åbnet kasserne og smagt på herlighederne , blev vi enige om , at dette burde deles med , flere - mange . Det bedste smørrebrød , både visuelt og smagsmæssigt vi har fået i mange år . Stor ros til slagteren hos IRMA , Østerport
Irma østerport's fiske/slagter afdeling skal have en KÆMPE thumbs up! De reddede min nytårs aften med noget caviar de var søde nok at lægge til side last minute og så er service altid i top!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Irma med offentlig transport


Nygårdsvej (Østerbrogade) 20 måler
1A
23
Nygårdsvej (Østerbrogade) 100 måler
1A
23
Svanemøllen St. 230 måler
12
Østerbrogade (Kildevældsgade) 250 måler
12
Svanemøllen St., Sløjfen (Svanemøllen St.) 280 måler
12

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik