facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for iPhone Repair

iPhone Repair
"Danmarks førende iPhone, iPad og iPod reparatør. Esbjerg erhvervslivs fortrukne partner. Danmark måske billigste priser på reparationer & tilbehør i Esbjerg nær Varde i Vestjylland. iPhoneRepair foretager reparation af dit udstyr med fokus på kvalitet og effektivitet.Batteriskift foretager vi også, så kontakt iPhoneRepair, og få foretaget skift af batteri til iPhone og iPad.Mangler du beskyttelse til din iPhone? Så kom forbi butikken. Vi monterer gratis beskyttelsesglas!"
Adresse: Nørrebrogade 108 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 71 99 07 44
By: Esbjerg
Rute: Nørrebrogade 108
Postnummer: 6700


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-13:00


relaterede søgninger: iPhone repair Nørrebrogade, iPhone repair Esbjerg Storcenter, Brugte iPhone Esbjerg, Repmobil Esbjerg, iPhone reparation København, iPhone reparation priser, We cover you esbjerg, Nørrebrogade 108 Esbjerg
Anmeldelser
Super godt sted og hurtig til at fixe MEN!. Sidst skulle jeg have fixet mit kamera både for/bag samt batteriet. Da jeg så kom for at hente den, fik jeg oplyst at det ikke er originale apple dele, så kan ik se status på mit batteris liv + mit frontkamera virker ikke med face recognition længere. Jeg synes bare det rigtig ærligt at det ikke blev oplyst inden i fixede det, for så må jeg erkende jeg var taget til en autoriseret reperatør der kunne levere originale dele. Men skal man have fixet sin skærm, lyd så kan jeg klart anbefale dem, helt sikkert top professionelt sted. :
Faktisk rigtig godt tilfreds både med venlighed af personalet, meget servicemindet, pris ok og hastighed af reparationen en god oplevelse.
Superservice ...var i panik, da min mobil strejkede, og selvom det ikke var en iPhone, så løste den unge mand hurtigt problemet. Skøn oplevelse!
Gode karameller og skønt personale
Første gang jeg var i butikken var med en ødelagt telefon inden erhvervsrejse der blev lavet på stedet med garanti på rekordtid. Kunne i dag, igen konstatere at service og kvalitet er i top efter jeg var uheldig at tabe min telefon og ødelægge skærmen i en corona-tid hvor man er afhængig af at kunne få fat på kollegaer, man ikke kan mødes med på kontoret!
Super god kvalitet og meget flinke mennesker i kundeservice, jeg kunne ikke være mere tilfreds. Det har altid været rart at komme i butikken når behovet har været der, så 5 stjerner herfra.
Kanon god service, min kæreste troede hendes laderstik var gået i stykker og vi kommer derned og beder om en reperation hvorefter vi går videre ned i byen, bliver så kontaktet efter kort tid og får besked om at de altså ikke mener den fejler noget. Hvilket var helt korrekt, de tog ikke så meget som en krone for at tjekke den igennem og lade den op. Thumps up!!
Super gode varer - bedste bluetooth højtaler til billige penge - SackIt. God lyd og godt batteri efter flere år. Altid venlige mennesker.
Fik skiftet min skærm og monteret beskyttelsesglas. Havde problemer med iCloud opsætning, men fik det ordnet med i prisen. Fornemt.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til iPhone Repair med offentlig transport


Strandby Kirkevej V Nørrebrogade (Esbjerg) 50 måler
1A
2A
Nørrebrogade V skolen (Esbjerg) 70 måler
6C
7C
Nørrebrogade V skolen (Esbjerg) 70 måler
6C
7C
Strandby Kirkevej V Nørrebrogade (Esbjerg) 100 måler
1A
2A
Torvegade V Ørtoftevej (Esbjerg) 280 måler
3B
4B

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger iPhone Repair.

Esbjerg reparation af mobiltelefoner

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Nørrebrogade 108 placering, hvordan kan jeg gå. iPhone Repair adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner iPhone Repair. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om iPhone Repair med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik