facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Info-teria Gudenå Vest

Info-teria Gudenå Vest
"Info-teria Gudenå Vest. Ved E-45 Randers sydgående spor.Stort udvalg i glutenfrei retter, dagens ret, hjemmelavede supper, smørrebrød, sandwich og klassiske grilretter.Det varme køkken lukker 30 min før lukketid."
Adresse: Nordjyske Motorvej 402A , 8940 Randers Sv
Telefonnummer: 60 93 40 20
By: Randers Sv
Rute: Nordjyske Motorvej 402A
Postnummer: 8940


Anmeldelser
Taget i betragtning af et motorvejs cafeteria er det et ok spisested. Personale er søde og venlige. Da jeg var forbi var der pænt og rengjort.
Vi bestilte 3 franske hotdogs som kostede 30 kr. Pr. Stk. Skulle man have mere end en slags dressing deri, skulle man betale 3 kr. Ekstra. Medarbejderen var ikke vandt til at lave hotdogs, så i stedet for at holde alle 3 i hånden, lagde hun dem på bordet efterhånden som de blev færdige.Mad: 1/5
Fint sted, men prisen er i den høje ende. Dig et dejligt sted når man lige skal lade bilen
70 kr for en kamstegssandwich, hvor kun kødet uden slatten sværd med fedt var værd at spise. Toiletterne udenfor er SÅ ulækre og fungerer ikke. Kør videre og håb på, at næste stop på motorvejen er bedre
Service er helt i bund her! - Man møder en eskpedient som ligner en der aldrig har prøvet smile i sit liv. Han var flabet overfor kunderne. - Jeg vil kraftigt anbefalede at ingen besøger dette sted.
Rengøring elendig - priser skyhøje - gav 60 kr for 2 gang varme drikke Toiletter beskidte - vil ikke spise et sådan sted.
Traditionel steg med svær og rødkål, kartofler og sovs. Udvandede kartofler, sovs med blank fedt på toppen, rosastegt svinekød. Velbekomme.
Ejeren kunne godt udlevere nye T-shirt...og syntes måske personalet var lidt uhygiejnisk....men ellers okMad: 3/5
Manglede osten pølser ellers alt godt
Rigtig god rasteplads mv. 3 Ladepladser, men placeret så kun 2 biler kan holde der samtidig. Caféen er fin med godt udvalg og imødekommende betjening. Pæne toiletter.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Info-teria Gudenå Vest.

Randers sv restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Nordjyske Motorvej 402A placering, hvordan kan jeg gå. Info-teria Gudenå Vest adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Info-teria Gudenå Vest. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Info-teria Gudenå Vest med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Hos Mormor Hos Mormor 3 km Fantastisk god service. Og kvaliteten af maden er i top De bedste syltede agurker. Be...
Hos Anne Marie Hos Anne Marie 4 km Jeg var sammen med en veninde, jeg bestilte stjerneskud, det var velsmagende. Jeg ha...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik