facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Indian Hut

Adresse: Vestergade 32 , 7100 Vejle
By: Vejle
Rute: Vestergade 32
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Indisk mad Vejle vestergade, Indisk Restaurant Vejle, Take away Vejle, Passagen Vejle, Paladspassagen, Vejle, Pizza Vejle, Just Eat Vejle, Indisk Kolding
Anmeldelser
Rigtig godt take away mad. Smager utrolig godt, mad for pengene. Helt fair pris og kan varmt anbefales til enhver. Delicious food for a good price and you will get more than what you give for money.
God mad, men hvor er det ærgerligt at servicen er så ringe.. Ingen empati for kunden overhovedet, på trods af at maden er forsinket er der ingen “beklagelse” fra deres side. Jeg kom 5 minutter før og blev bedt om at gå ud igen, da risen ikke var færdig. Fair nok, men stadig trist, hvilken tone der bliver brugt. Efterfølgende ventede vi endnu et kvarter på maden uden han sagde “beklager” en eneste gang. Ikke engang et eneste venligst ord. Så trist!
Hands down, måske én af de 3 bedste restauranter i Vejle, hvis man kan lide eksotisk mad, om ikke dén absolut bedste. Det eneste der trækker en smule ned er, at de er ekstraordinært sløve ift. servering. Men det er supergodt! Regner med, at ventetiden skyldes, at de gør sig umage.
Vi bestilte mad igennem justeat ved, indian hot i Vejle. Betalte med kort og fik en bekræftelse på at vores mad ville ankomme 60 min. Efter. 1 time og 30 min. Prøver vi at ringe restauranten op for at høre om vores mad kommer, men den går bare på telefonsvarer. Efter flere mislykkede forsøg kontakter vi justeat som til sidst får fat på restauranten og kan fortælle os at vores mad ville komme om Ca. 15. Altså med 1 times forsinkelse, altså 2 timer efter bestilling. De ville ikke annullere ordren, og vi var på vej ud af døren og kunne derfor ikke vente på maden længere. Så penge tabt. Men maden er næsten altid forsinket fra dette sted. Øv. Det er nok sidste gang vi bestiller her, desværre.
Jeg har igennem 7 år været kunde hos Indian hut i vejle. maden har altid været iorden, leveringen og service i mindre grad. De sidste 2-3 måneder er servicen dog røget helt i bund. inden for selv samme tid, er der gang på gang lavet fejl med leveringen. forkerte bestilte retter leveret , manglende tilbehør, flere gange over en times forsinkelse. da jeg for nyligt bestilte fra stedet, var den så gal igen. jeg ringer og gør restauranten opmærksom på dette, jeg får at vide at den ret jeg har fået istedet smager næsten ligesom den jeg oprindeligt skulle have haft?. jeg bliver spurgt om jeg ikke kan bare kan beholde maden, ellers vil de komme og hente deres mad igen. jeg fortæller dem at det nu er 6 gang i streg med en enkelt undtagelse, at der er fejl i leveringen, dog ingen forståelse, andet end at jeg kan snakke med ''chefen'' på et andet tidspunkt og få afklaret situationen. jeg ringer så til dem idag, med en forventning om at få leveret den mad jeg oprindeligt havde bestilt. det kunne de ikke efterleve, men de kunne love mig, at hvis de lavede en fejl igen, altså for 7 gang, at så kunne jeg få leveret en gratis omgang mad. jeg takker nej, da det efterhånden er grotesk, at blive ved med at acceptere, når der er så lidt forståelse, når man ringer ind, og beklager sig, og nu igen med et ikke urimelig krav. . jeg får til sidst at vide, at jeg kan få et gratis naan brød med, hvis jeg altså vil betale for maden.
Når man bestiller mad og de lover at levere i løbet af en time, så er det ufedt at de ringer efter 2 timer og ikke kan forstå man ikke er hjemme. Især når de ikke har taget telefonen når man har forsøgt at afbestille maden er betalt og kunne ikke refunderes
Maden er god. Har været der to gange. Er kommet til tiden begge gange og har måtte vente 30 minutter. De har ikke styr på bestillingerne. Der er ingen beklagelse eller undskyldninger. Denne gang var så den sidste. "No more"
På anbefaling fra to forskellige bekendte, prøvede vi i dag Chicken Curry fra Indian Hut Vejle/Kolding - det må jeg sige var en rigtig dejlig oplevelse. Det er sådan et forsøg, hvor næsten alt bare går op i en højere enhed: let tilgang med bil parkering lige uden for, supervenlig betjening, spændende udvalg til absolut fair priser og så smagte det bare virkelig godt. Lige da vi bestilte og fik at vide, at der var 20 min. leveringstid, tænkte jeg, at det var lidt langsomt, men så gik det op for mig, at det jo er tegn på at tingene er frisklavet - og det var virkelig dejlig mad. Vi er helt sikkert stamkunder fra nu af - tak for en rigtig god aftensmad :
Har netop haft bestilt mad til 10 personer. Fik et utroligt lækkert og varieret måltid til overkommelige penge serveret. Er hverken første ellers sidste gang vi benytter Indian Hut til gæster.
Rimelig autentisk smag, mangler bare lige lidt mere spice Pænt store portioner, men kun mobilpay eller kontant, det trækker lidt ned igen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Indian Hut med offentlig transport


Vesterbrogade V Staldgaardsgade (Vejle) 110 måler
2
210
214
216
217
Skovgade V Gulkrog (Vejle) 110 måler
16
2
210
211
212
214
5
Vesterbrogade V Staldgaardsgade (Vejle) 130 måler
16
2
210
211
212
214
217
5
Vejle Sygehus St. 140 måler
ICL
RA
Gormsgade (Vejle) 150 måler
16
211
212
5

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Indian Hut.

Vejle madudbringning

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vestergade 32 vejle ındisk placering, hvordan kan jeg gå. Indian Hut adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Indian Hut. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Indian Hut med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik