facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for In Sushi

"Vi har fokus på det japanske køkken.In Sushi er bedst kendt for konceptet Running sushi, men har også sushi A La Carte og sushi take-away.Alle vores kokke arbejder konstant på, at udvikle nye spændende rette efter vores kunders behov og forslag. Vi udvælger nøje vores friske råvarer, for at få den bedste kvalitet i vores produkter. Vi sørger for at det er de bedste råvarer der bliver importeret fra de førende lande i Asien og Europa."
Adresse: Mariagervej 136 B, st. , 8920 Randers Nv
Telefonnummer: 86 40 42 43
By: Randers Nv
Rute: Mariagervej 136 B, st.
Postnummer: 8920



relaterede søgninger: Bedste Sushi Randers, Joci Sushi Randers, Sushi Randers Storcenter, Insushi Randers anmeldelser, Sushi Randers running, Suzumi Randers, Sushi Hadsten, Sushi Fresh Randers
Anmeldelser
Jeg tog derop med min familie fordi at vores datter på 10 gerne ville og for at fejre min hustru. Jeg har holdt mig fra dette sted da jeg IKKE er fan af rå fisk. Og her blev jeg overrasket på en super positiv måde. De har rent faktisk lækre kødretter som er varme og super super velsmagende. Jeg blev totalt overrasket over menukortet. Digitalt i stedet for at en tjener står og venter på at man får stavet sig igennem. Super smart. Og elsker deres måde at servere på. Man skal dog lige huske at det er små retter man bestiller via deres tablet, men smagen er bare super. Ikke sidste gang vi har været der. Børnevenligt: Der er ikke et legeområde, men gulvet har ingen trapper og personalet er super søde, så ja, det er børnevenligt.
God sushi og fine varme retter. Venlig og hurtig betjening.Mad: 5/5
Uden sammenligning Randers’ lækreste og hyggeligste sushirestaurant! Super god og hurtig service og lækre specialiteter, i et hyggeligt miljø.
Super lækker mad. Kunne godt være lidt mere forskellige retter. Men hyggelig restaurant. Fedt sted at tage kæresten med på date.
Samme menu og koncept de sidste 5 år, men det gør ikke noget for der er mange forskellige småretter til enhver smag. Sød og venlig betjening.
Altid en god oplevelse med venligt og smilende personale. Velsmagende sushi og andre retter varmt mad udover running sushi kan man vælge et bord med tablet bestilling, hvilket også er en succes.
Koldt i lokalet Manglende ordre fra varmt køkken
efter lange problemer med bestillingen fra hjemmesiden og manglende mulighed for at betale med kortet, da 4 personer fik afslag. bestillingen blev afgivet telefonisk. ventetiden på levering var 2 timer.
Meget dejligt sushi, udvalget er helt fantastisk, og billederne af deres forskellige slags fra menu kortet, passer fuldstændig med de serverede retter, vi har været der flere gange, og kommer gerne igen.
Den fedeste oplevelse og vildt lækkert mad. Ikke sidste gang vi spiser her
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til In Sushi med offentlig transport


Irisvej/Mariagervej (Randers Kom) 20 måler
1A
235
Gardervej/Glarbjergvej (Randers Kom) 140 måler
1A
Irisvej/Mariagervej (Randers Kom) 160 måler
1A
235
Gardervej/Glarbjergvej (Randers Kom) 170 måler
1A
Frejasvej/Mariagervej (Randers Kom) 270 måler
1A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger In Sushi.

Randers nv sushi

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Mariagervej 136 B, st. randers nv japansk placering, hvordan kan jeg gå. In Sushi adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner In Sushi. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om In Sushi med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik