facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Impact Group

"Impact Group er et full-service eventbureau med stort fokus på vores kunder. Vi står for alle typer events og hjælper dig igennem hele processen. Uanset hvor i landet dit arrangement skal foregå, står vi klar til at være din samarbejdspartner på projektet, indtil sidste gæst går hjem.Læn dig tilbage og lad os stå for dit næste arrangement. Vi et Full-service eventbureau med speciale i:- Firmafester,- Konferencer- Kongresser- Sommerfest- Julefrokoster- Kick-offs- Receptioner- MesserImpact Group kan også hjælpe med at gøre jeres arrangement virtuelt.Et eventbureau med ekspertise inden for en bred vifte af arrangementer, med jeres behov i højsædet. I kan slappe af og nyde oplevelsen, mens vi gør alt arbejdet fra start til slut."
Adresse: Nybrovej 75 , 2820 Gentofte
Telefonnummer: 70 20 77 20
By: Gentofte
Rute: Nybrovej 75
Postnummer: 2820


Anmeldelser
Impact Group er et dygtigt, kreativt og professionelt eventbureau. Med stor sans for detalje, nytænkning og omhu leverer Impact's projektledere oplevelser som overgår både mine og mine gæsters forventniger uanset om det gælder fester, konferencer eller produktlanceringer. De varmeste anbefalinger herfra.
Impact Group er et af de mest innovative full-service eventbureauer jeg har haft med at gøre. De har altid et eller andet spændende oppe i ærmet. Jeg har både oplevet nogle af de arrangementer de har stået for samt hjulpet med at varetage nogle af de innovative oplevelser som Impact Group har arrangeret for deres kunder. En kæmpe stor anbefaling herfra. Venlig hilsen Kasper Due Bække WeFly ApS
Et professionelt eventbureau. De kan lave alt fra receptioner til store konferencer. Deres team af projektledere lever op til høje standarder og yder altid en fantastisk service.
Meget professionelt eventbureau. Det hele var over al forventning.
Super service
Oversat af Google: Yderst professionelt og kompetent bureau. Original anmeldelse: Highly professional and capable agency.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik