facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Imerco

"Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet.Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration.I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver.Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og erik bagger a/s."
Adresse: Rødovre Centrum 173 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 98 18 98 38
By: Rødovre
Rute: Rødovre Centrum 173
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Imerco Silkeborg, Rødovre Centrum butikker, Imerco åbningstider, Imerco Slagelse, Imerco Home, Imerco Skive, Imerco Middelfart, Imerco Hellerup
Nærliggende lignende virksomheder
Bahne Bahne 106 måler Dårlig service, og ingen information vedrørende returret. Personalet går og sukker ov...
Søstrene Grene Søstrene Grene 143 måler Er man kreative er det stedet for dig.
Hamo Hamo 2 km
Helmuth A. Jensen A/S Helmuth A. Jensen A/S 3 km Stort udvalg god service
Anmeldelser
Super betjening og meget smilende personale. Vi søgte en specielt sæt bestik og da det ikke var på lager, fik hun fat i deres afdeling i Hillerød og nu er det på vej til os :- Butikken fremstod pæn, opfyldt og ordenlig. Der manglende ikke priser på nogen af de vare vi søgte.
Jo den var lidt god. Mangle lidt mere betjening. En der ville lytte til mig. Havde for travlt med andre ting. Jeg fik alligevel det jeg kom efter.
Magen til dårlig service har jeg ALDRIG oplevet, butikken var helt vildt beskidt, medarbejderne var utroligt uhøflige og værst af alt mens jeg blev betjent af en venlig ung dameden eneste venlige og imødekommende arbejder jeg har oplevet her kom hendes kollega over og greb fat i hende og hviskede noget nedladende til hende. Kommer IKKE tilbage og håber heller ikke i andre vil før der sker en attitude forandring for imerco rødovres arbejdere. hvis jeg kunne give mindre end en stjerne havde jeg gjort det, FØJ for et sted :
Gode være sød betjening men mange kunder
Super lækker Isenkræmmer butik Her er alt til boligen
Fin stor forretning med godt udvalg
Hurtig betjening ved kassen, trods juletravlhed og mange mennesker
Elendig kundeservice. Jeg handler aldrig i denne Imerco igen. Vi havde fået et ovnfast fad i julegave. Efter første gang i ovnen gik det midt over - et tydeligt brud, uden skår som et eventuelt tab af fadet ville give. Vi havde kvitteringen med, da vi gerne ville have pengene tilbage, eller bytte det til et andet produkt, men nej. Ekspedienten antydede at vi selv havde smadret det, og det virkede som et kæmpe offer for dem, at vi overhovedet kunne få et nyt fad - selvom vi ikke ville have dette. Desuden fik vi en kæmpe smøre om hvordan man altid skal banke under sine nye fade for at tjekke om de er i stykker, inden man bruger dem. Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice!!
Kedelig udstråling ingen ansatte der kom hen og fx spurgte om man kunne bruge hjælp der var intet glad ansigt at se mellem medarbejderne
Fin betjening. Gik dog forgæves efter et lille spækbræt med rille, der kunne gå i opvaskemaskinen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik