facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Imerco

"Velkommen til Imerco i Albertslund Centrum!Vi er en del af Imerco, Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet.Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration.I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver.Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook&Baker og erik bagger a/s."
Adresse: Stationstorvet 20 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 82 11
By: Albertslund
Rute: Stationstorvet 20
Postnummer: 2620



relaterede søgninger: Imerco Kolding, Imerco Glostrup, Imerco Hobro, Imerco Middelfart, Imerco Nørrebro, Imerco Østerbrogade, Imerco Hørsholm, Imerco Hadsten
Nærliggende lignende virksomheder
Gastro-Direct Gastro-Direct 114 måler
Dt Group Dt Group 956 måler
Topco Topco 1 km
Anmeldelser
Dygtige og faglige. Dog havde De ikke den type viskestykke "/krog" til at klistre op, selv klæbende. Altså den nemme løsning, med dyre til at skrue op. Men ellers flot udvalg.
Det er ikke den største Imerco, men det er god service og en god beliggenhed. Derfor 4 stjerner.
God kvalitet og service
Dejligt service og hjælpsomme personale både via telefon forespørgsel, sms med bestilte vare og i butikken, overholder Corona restriktioner i butikken efter genåbningen Marts 2021.
Havde reserveret nogle varer. Blev mødt med stor og smilende hjælpsomhed. Gave pakket ind- og glad var jeg
God service og glad betjening
Flot butik. Sød og hjælpsom ekspedient :-
Meget upersonlig expedient.. ikke et sted jeg ønsker at komme igen..
Altså hvis der ikke er en Alstrøm i nærheden kan man da godt betale det doubelte her i stedet.
Men dårligt at man skal stå.i kø udenfor
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik