facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for IKEA Taastrup

IKEA Taastrup
"Velkommen til Danmarks største IKEA.IKEA's 37.000 m2 varehus, opført i 1979, er udstyret med et bredt udvalg af møbler, boligartikler mv. her kan du se, mærke og finde det møbel eller tilbehør som du lige netop står og mangler.Besøg IKEA's showroom og bliv inspireret uanset om du mangler et nyt køkken eller bare gerne vil inspireres. Med tusindvis af boligartikler, forankret i skandinavisk design, er vi sikre på at du finder noget, som falder i din smag.I IKEA tilbyder vi en bred vifte af services, som fx montering, levering, hjælp til planlægning og finansiering.I IKEA Family, får du som medlem rabatter på udvalgte produkter, rabat på te eller kaffe i restauranten og meget mere."
Adresse: Mårkærvej 15 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 70 15 09 09
By: Taastrup
Rute: Mårkærvej 15
Postnummer: 2630


Åbningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-21:00


relaterede søgninger: IKEA Taastrup køkken, IKEA Taastrup Klik og Hent, IKEA Taastrup åbningstider Restaurant, IKEA åbningstider Gentofte, IKEA åbningstider Frederiksberg, IKEA åbningstider København, IKEA åbningstider jul, IKEA Gentofte
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Ikea giver fantastiske ideer til indretning som på billedet her Vi købte en sofa, som viste sig at komme uden betræk på. Vi skulle selv lægge det på efter instruktion. Det gik dog, det var dog lidt besværligt at samle sofaen, da man får instruktioner med til samtlige sammensætninger - den kan købes med mange dele.
Var et smut dernede i dag, for at se på tæppe, og KUN !! det. Kom dog hjem med noget mere end planlagt, der er virkelig mange frestelser. Og mangel på medarbejdere, var der ej heller. Og som på værket, Man kan købe en Hotdog for en flad 10'er Helt klart et besøg værd. Vh. En glad kunde.
Kedeligt og uinspirerende- krøllet og slidt. Virker som om de er ved at skifte over til byt sortiment
Til IKEA Tåstrup Virkelig dårlig service ved spisestole, ser en stol vi kunne tænke os og ser at der er 2 forskellige priser på 2 ens stole som står ved siden af hinanden. Vi kontakter medarbejder Niels som efter vi har sagt at gerne vil købe 4 stole til den billige pris 445,- mod 495,-. Han fortæller de er udsolgt og kommer på fredag , altså om 4 dage..... på vejen ud runder vi lige reol nr 40 som er helt fyldte med sorte stole . Det er squ dårlig stil.....
Snart det eneste sted hvor pengepungen lige kan slå til, men hvor er det irriterende, at man skal vandre så langt for at komme til det man ønsker at købe - og så hele vejen rundt. Og husk at ændre jeres skilte, når I lukker et område grundet omforandring, her tænker jeg specielt på jeres "genvejsskilte".
Lækker oplevelse, køber bare for meget.
Ikea er et fantastisk sted. Man går ind og tænker jeg skal bare lige købe et par småting og ender med at købe en vogn fuld Jeg har selv 3 børn, derfor lagde jeg mærke til det lege sted de har lavet for børn, ser fedt ud og glæder mig til mine børn får muligheden for at prøve det. Så alt i alt fed oplevelse at gå i Ikea, der er venligt personale, rig mulighed for at finde hjælp ved deres hjælpe skærme, mulighed for skan selv og komme hurtigere ud. Selv om jeg skal køre langt for at komme til Ikea gør jeg det med glæde.
Denne gang havde de næsten ikke varen, selvom de skrev på deres side at de var på lager. Jeg købte de sidste 6 stk. Men da jeg kørte hjem tjekkede jeg om der stod udsolgt. Det gjorde der ikke. Så når man kører langt for at få varer er det rigtigt øv i benzin penge at kører fra Fuglebjerg til Taastrup og ikke få varen. Det er 2. gang jeg oplever det
Ikea har for tiden et tilbud, hvor man kan spise i restauranten og få fratrukket beløbet, når man køber for over 1000 kr I varehuset. Vi købte bl.a. to Sonos højttalere, som var på tilbud til medlemmer af Ikea Family, hvilke vi er. I kassen kunne den arme kassedame ikke fratrække madregningen, så vi måtte to niveauer op i hierarkiet, før det lykkedes. I dette tilfælde har Ikea et problem i kommunikationen til kunderne, om hvad der gælder og ikke gælder. PS. Og et undskyld fra os til de andre kunder i køen, som måtte vente længe, da vi blev ved med at hævde Ikeas tilbud.
En butik lige til en skilsmisse. En og ud igen, nej det er ikke muligt, du skal igennem hele cirkus med aaaalt for mange mennesker, og aaaalt for lidt varer på hylderne. Kan desværre ikke blive fri, hvis du mangler lige de sidste dele til dit dit nye alt for dyre bryggers renovering.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til IKEA Taastrup med offentlig transport


Ikea 140 måler
127
Mårkærstien (Mårkærvej) 160 måler
127
Mårkærstien (Mårkærvej) 170 måler
127
Ikea 190 måler
127
Helgeshøj Allé (Mårkærvej) 290 måler
127

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik