facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for IKEA Gentofte

IKEA Gentofte
"Velkommen til Danmarks mindste IKEA.IKEA's 18.000 m2 varehus, er udstyret med et bredt udvalg af møbler, boligartikler mv. her kan du se, mærke og finde det møbel eller tilbehør som du lige netop står og mangler.Besøg IKEA's showroom og bliv inspireret uanset om du mangler et nyt køkken eller bare gerne vil inspireres. Med tusindvis af boligartikler, forankret i skandinavisk design, er vi sikre på at du findernoget, som falder i din smag.I IKEA tilbyder vi en bred vifte af services, som fx montering, levering, hjælp til planlægning og finansiering.I IKEA Family, får du som medlem rabatter på udvalgte produkter, rabat på te eller kaffe i restauranten og meget mere."
Adresse: Nybrovej 2 , 2820 Gentofte
Telefonnummer: 70 15 09 09
By: Gentofte
Rute: Nybrovej 2
Postnummer: 2820


Åbningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-21:00


relaterede søgninger: IKEA åbningstider Taastrup, IKEA gentofte badeværelse, IKEA åbningstider Søndag, IKEA åbningstider Amager, IKEA Taastrup, IKEA åbningstider Aarhus, IKEA Restaurant åbningstider, IKEA online køb
Anmeldelser
Det nærmest blevet rutine at tage i IKEA, en gang om måneden. Vi starter altid lige at gå en om gang rundt i øverste etage og så ind i bistroen for får IKEA’s ikoniske hurtig retter. Smagen er måske ikke restaurant niveau, men det er heller ikke værst. Der som regel ikke høje forventninger og men det god standard alligevel. Betjeningen er god og venlig. Efter spisning tager vi runden i stue etagen. Hvor vi derefter betaler for de varer vi har fundet på vejen. Det geniale er at der er softice til ingen penge og det en god måde at afslutte en IKEA tur på. Hyggelig hyggelig hyggelig
Kom uden for travle åbningstider og undgå lange køer.
Ledte efter inspiration, men bliver blot bekræftet i at man skal gå mange meter før den kommer. Dog kommer der så også oftest et eller andet ud af besøget.
Altså, varehuset er jo hvad det er. Alle kender produkter, priser og kvalitet. Man skal være ok med at købe ting, der er så billige, at det er for godt til at være anstændigt i lønninger og miljøpåvirkning. To stjerner for kundeoplevelsen. En tur ud i en betonørken, hvor stemningen er dårlig pga. få parkeringspladser, fordi nogen skal igennem hele parkeringspladsen for at bestille en ussel MacDonalds-menu, fordi Ikea ikke har den vare, man lover på websitet. Uden at sige noget om produkter eller de sikkert flinke medarbejdere, så kommer jeg bare altid derfra lidt nedtrykt og lettere deprimeret.
Var ved selvbetjeningskassen scannede min vare, da jeg overhørte kundeservice medarbejder smide en kunde væk fordi de ikke havde IKEA App, hvorefter jeg sagde jeg har da lige scannet og betalt, hvor han frækt svarede jeg vil have i bruger appen. Stakkels de 2 kunder der blev smidt væk og måtte om i den lange kø, der var ingen kø ved selvbetjening, mangel på service
IKEA i Gentofte er et relativt lille varehus med meget lidt plads omkring. Alle varerne er der og alt fungerer på almindelig IKEA facon, men logistisk set er det ikke det nemmeste sted at have med at gøre. Der er kun få parkeringspladser og vist ingen trailer udlejning - og der er heller ikke rigtig plads til at komme omkring alligevel. Men det er selvfølgelig heller ikke Jylland, så problemet er nok til at overse.
Dejlige smilende ansatte. Men enten er de knive de bruger til at skære rundstykkerne over ' sløve ' eller også maser personalet kniven igennem morgenbordet. Det ihvertfald næsten umuligt at glatte smøret ud på morgenbordet.
Restaurant rigtigt dårligt arbejde. Medarbejder som er i kassen lavet en fejl ,men hun kan ikke finde ud af at returner penge tilbage så man må venter i rigtig lang tid før der kommer en ansvarlig.
Varehuset, der har alt. Stort, men de lange gåafstande kan være trættende, hvis ikke man er ung, ligesom afstanden mellem ansatte, der kan svare på spørgsmål, også kan forlænge indkøbsturen.
Jeg skulle bare have köttbullar ,så jeg var glad for ikke skulle gennem hele butikken for at komme til udgangen hvor man køber dem.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til IKEA Gentofte med offentlig transport


Brogårdsvej (Nybrovej) 100 måler
176
192
Brogårdsvej (Nybrovej) 150 måler
176
192
Lyngbyvej (Brogårdsvej) 170 måler
176
Lyngbyvej (Brogårdsvej) 180 måler
176
Brogårdsvej (Lyngbyvej) 240 måler
150S
15E
184
94N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik