facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for IKEA Aalborg

IKEA Aalborg
"Velkommen til Danmarks nordligste IKEA.IKEA's 30.500 m2 varehus, er udstyret med et bredt udvalg af møbler, boligartikler mv. her kan du se, mærke og finde det møbel eller tilbehør som du lige netop står og mangler.Besøg IKEA's showroom og bliv inspireret uanset om du mangler et nyt køkkeneller bare gerne vil inspireres. Med tusindvis af boligartikler, forankret iskandinavisk design, er vi sikre på at du finder noget, som falder i din smag.I IKEA tilbyder vi en bred vifte af services, som fx montering, levering, hjælptil planlægning og finansiering.I IKEA Family, får du som medlem rabatter på udvalgte produkter, rabat på teeller kaffe i restauranten og meget mere."
Adresse: Krebsen 40 , 9200 Aalborg
Telefonnummer: 70 15 09 09
By: Aalborg
Rute: Krebsen 40
Postnummer: 9200


Åbningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-20:00
Søndag: 10:00-20:00


relaterede søgninger: IKEA nye åbningstider, IKEA Aalborg produkter, IKEA åbningstider Søndag, IKEA åbningstider Aarhus, IKEA Aalborg åbningstider Søndag, IKEA Restaurant åbningstider Aalborg, IKEA aalborg møbler, IKEA møbler
Anmeldelser
Jeg ødelagde en del på en kommode under samling, her havde de ikke delen på lager, men sendte derimod delen fragtfrit til min adresse. Svært ikke at være tilfreds.
Denne gang var det ikke møbler vi skulle have. Men kun mindre dele. Det er ihvertfald blevet meget dyrere end sidst, dakostede 50 sterienlys 49 kr.nu kostede de 109 kr. Det er over 100%. Inflation 10%..,?
Ja mange varer. Oplægget ikke lige min stil, for uoverskuelig trels man skal vade så meget rundt for at finde 2 ting samt før man kan komme til kassen.
Dårlig kundeservice Jeg har sjældent oplevet mere uhøflig og dårlig kundeservice som i Ikea. Har lagt mærke til personalet er vældigt flinke så længe man skal købe noget. Men når det kommer til kundeservice så bliver tonen hurtigt ubehagelig og direkte. Når vil have penge tilbage for en vare så skal man redegøre for hvorfor. Og når når er noget der går i stykker, så skal man redegøre for hvordan det skete. Hvilket kan være lidt svært når man ikke er ingeniør. Har købt en sukkulent der var nedsat til 49 kr hvilket fremgår af billedet. Men da jeg skulle betale var prisen 99 kr. Hvilket jeg sagde til personen ved selvbetjeningskassen. Ifølge hende var prisen rigtig og det var nogle urtepotter ved siden der stod til 49, hvilket ikke er rigtigt når man ser billeder. Jeg havde ikke mulighed for at skaffe dokumentation da jeg var ved at købe andre vare. Jeg troede senere at jeg kunne få prisen justeret ved at henvende mig ved kundeservice. Men der blev jeg mødt af 2 flabede medarbejdere. De sagde at prisen var rigtig, og at min dokumentation ikke var rigtig. Er det Ikeas nye forretningsstrategi at “lokke” folk til at købe en nedsat vare, for senere at tage normal pris for den og ikke vil justere prisen eller give penge tilbage? Hvis der havde været tale om en fejl skiltning hvilket kan ske så kunne dei havde tilbudt at give penge tilbage.
To stjerner i dag, som altid var personalet søde og rare, men med kun en betalingskasse åben brugte jeg 25 minutter på at vente på min tur til at betale. Det er bestemt ikke godt nok IKEA.
Der er vist ikke brug for den store anmeldelse. Mangler man opbevaring eller løsning til samme overalt til huset -> IKEA. Her er alt fra nips til komplet garderobe eller hele rum, så nyt eller ny renoveret, køkken, toilet/bad- værelser eller stue. Kig i IKEA.
Pilene i gulvet passer slet ikke mere, der er meget lidt plads til kørestol i de forskellige gange. Spurgte om hjælp men fik bare en finger der pegede det er vist der ovre et sted.
Kæmpe butik, forbered jer på at få ondt i fødder, for der er meget at se på.
Sjovt at se hvor nemt unge mennesker kan bygge et hjem op på ingen tid og til rimelige penge. Vh 70+
Ikke særlig mange spændene børneting, men der er det mest basic
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til IKEA Aalborg med offentlig transport


Ikea (Hobrovej / Aalborg) 130 måler
1
Ikea (Hobrovej / Aalborg) 180 måler
1
21N
52
52N
53N
Ikea (Hobrovej / Aalborg) 210 måler
1
21N
52
52N
City Syd (Aalborg) 210 måler
1
16
S2
City Syd (Aalborg) 220 måler
1
16
S2

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger IKEA Aalborg.

Aalborg møbelbutikker

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Krebsen 40 placering, hvordan kan jeg gå. IKEA Aalborg adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner IKEA Aalborg. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om IKEA Aalborg med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik