facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for IFF

IFF
Adresse: Edwin Rahrs Vej 38, 8220 Brabrand, Danmark
Telefonnummer: 89 43 50 00
By: Brabrand
Rute: Edwin Rahrs Vej
Gadenummer: 38
Postnummer: 8220


Åbningstider

mandag: 08.00–16.00
tirsdag: 08.00–16.00
onsdag: 08.00–16.00
torsdag: 08.00–16.00
fredag: 08.00–16.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Geo Geo 3 km Jeg synes, det er det bedste ingeniørfirma
Anmeldelser
Giver ikke erstatning selv om man har en skade 14dags indlæggelse 3 måneders ergoterapeut og 4mpneder ulydige smerter efter skadet arm med kompatmensyndrom ...først den ene undskyldning og der efter den næste .anbefaler ikke iff
Selve firmaet og de gaver og fester de holder er rigtig gode. Vin klubben også rigtig god. Og kollegaerne er skønne mennesker. Men i vores afdeling for sensorik er chefen fuldstændig ligeglad med medarbejderne og vores psykiske arbejdsforhold. Så der bliver gjort klart forskel på medarbejderne. En af dem får lov til at lugte af parfume ud over alle grænser. Og nu er de fleste begyndt at gøre det samme. Vores arbejde bærer kraftigt præg af det. Det er ikke respekt for People eller for kunderne, som forventer et professionelt stykke arbejde. Det kan vi desværre ikke levere. Da vi hverken kan være sikre på smag eller lugt. Da jeg har klaget til chefen og tillidsmanden fik jeg en advarsel. Men hele holdet er frustreret. Og jeg tror jeg vil sige op, da jeg ikke mere kan klare det psykisk dårlige arbejdsmiljø. Jeg har ellers været der i 9 år og ville gerne være blevet, hvis reglerne omkring parfume blev holdt af alle.
Det er mit drømmejob.
Meget professionel og kundeorienteret virksomhed med stor teknisk support. Så venligt personale. Jeg elskede campus, som har dedikerede bygninger til hver fødevareindustri, såsom bageri, mejeri, protein, smagsstoffer ... osv.
Hej jeg arbejder her. Dette er en fantastisk facilité i brabrand. Meget flot beliggenhed og god forbindelse til byens centrum. Du kan finde rigtig billige steder i nærheden, hvis du vil bo tæt på kontoret. Der er også bazarvest ved siden af, så du kan få alle dine dagligvarer inden for gåafstand. Fantastisk sted at arbejde og bo.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik