facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ide Grill

Adresse: Egelundsvej 12 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 29 49
By: Albertslund
Rute: Egelundsvej 12
Postnummer: 2620


Nærliggende lignende virksomheder
Titanic Pizza Titanic Pizza 1 km Det har været noget af det dårligste.. 1 stjerne fortjener de heller ikke! 1 dårlig...
Albertslund Grill & Pizzabar Albertslund Grill & Pizzabar 2 km Bestilte en Parma 33. Er godt skuffet over at skinken smagte langt fra en luftrøret p...
NAAN Kebab NAAN Kebab 2 km Jeg bestile mad fra dem levering på foodora. Jeg har ventet 2 timer på min mad, og ri...
Anmeldelser
Okay men desværre heller ikke mere..... Indisk stærk pizza skal da ikke være grundet standard chili flager, men af de indiske krydderier. Og den anden pizza leveret uden det tilkøbte tilvalg desværre. Kommer igen - måske hvis de indiske retter skal prøves, men ikke grundet pizza.
Har lige fået en pizza nr. 16. Nøj den er go. Og den lille dims de har puttet i for ikke den dejlige bearnaise skal sætte sig på låget. Ryger lige en smøg inden jeg skal nyde de sidste 2 stykker.
Altid godt vellavet med smil og nærhed i stemmen. Især kan jeg anbefale deres Indisk/pakistanske retter, alt fra vegetar, kylling, kæmpe rejer, forretter, lam, okse, alt i pæne stykker og portioner, 10 til 13 forskellige varianter inden for hver kategori, diverse tilbehør hertil, plus at okse også findes i hakket udgaver. Pitabrød og burger med græsk bøf, er fint i krydderiet. Salatpizza med pepperoni og som ekstra bacon på, er så god, lad os kalde den en lifeleifpizza ; Chickendipper, er med masser af salat til. Har I ikke smagt deres egen hjemmelavede hvidløgsdressing, så er det nu. Sig til, hvis Du vil have lidt mindre på eller mere eller andet, du får det.
Fine og velsmagende portioner.Anbefalede retterLamm Biriyani
God mad. Hurtig servering. Venligt personaleMad: 5/5
Magen til tør og kedelig pizza skal man lede længe efter! Triste og usmagelige pomfritter. Og selvom vi bedte om uden salat, fik vi en pizza med gul og brun salat. Hold jer langt væk herfra!
Klart bedste indiske take-away i hele Taastrup og Albertslund området. Har bestilt mange gange og det er altid lækkert.
Hurtig og sød levering. Jeg havde bedt om hvidløg brød og skrevet i noten "godt med hvidløg tak". Brødet jeg fik var såmænd okay. En indbagt sagt med noget tomatsovs og ost. Men jeg kunne overhovedet ikke smage hvidløg. Skuffende. Det plejer ellers at være godt fra idé grill
Virkeligt lækkert mad. Vi bestilte 3 forskelligt indiske rettet, og 3 forretter. Maden var varm og smagte fantastisk, en smule stærk, lige som det skal være. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller med her fra.
Byens bedste indiske mad. Gode krydderier. Er afhængig af deres forskellige burger og pizzaer. Rigtig lækker sted og kommer derfor i mange år. Jeg kan kun anbefale deres indiske retter og indiske pizzaer, fyldt af smag og styrke, lige som man forestiller sig at indisk mad burde smage.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik