facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Huset Tind

"HUSET TIND er en arkitekttegnet smuk butik beliggende i naturskønne omgivelser mellem hav og fjord.Vi har et stort udvalg af tøj, sko og tilbehør i rene naturmaterialer fra danske og udenlandske designere.1. sal er et sandt eldorado af skønne strikkegarner og opstrikkede modeller."
Adresse: Røjklitvej 10 , 6950 RINGKØBING
Telefonnummer: 97 33 77 78
By: RINGKØBING
Rute: Røjklitvej 10
Postnummer: 6950


Anmeldelser
Jeg kom vist til kun at give 1 stjerne, butikken skal bestemt have 5. Det er en fantastisk spændende butik med så mange lækre ting tøj og garn, - færdige produkter af garn, flettede kurve mm. Man skal selv se butikken, den er virkelig et besøg værd.
Åh bedste oplevelse længe. Og jeg fik omsider fundet den Hanne Larsen sweateropskrift, jeg har ledt efter og julegave til min mor.
Vestjyllands absolut smukkeste butik! Det er et rent garnparadis for den strikkeglade, og der er altid den sødeste betjening!
En flot oplevelse at besøge Huset Tind I går, den 1. Sept 2022, besøgte vi igen Huset Tind. Igen var det en fin oplevelse. Det er et flot sted med mange fine ting, med en kompetent og hyggelig og venlig betjening.
Flot butik med dame tøj, tilbehør og spændende ting. Stor strik afdeling med stor udvalg af garn, strikke opskrifter til børn, unge og voksne på 1 sal og en fantastisk udsigt over marker og fjord. Værd at besøge
Fantastisk sted, og hvilken beliggenhed...
Det er et fint sted, hvis man går op i garn og øko tøj. Havde desværre ikke min interesse. Men mine veninder synes det var fantastisk.
Søde og hjælpsomme personale. Mange spændende ting og det er i høj kvalitet. Ikke sidste gang vi kommer og kiggrr/handler .
Lækker garn butik og fantastisk service.. hvis du er strikker og er i de kanter så kan jeg kun anbefale stedet
Når vi er ved Ringkøbing er jeg nødt til at komme forbi, super lækker butik og lige min smag
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik