facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Huset No7's Cafe

Huset No7's Cafe
"Mad, Mennesker og Mødested."
Adresse: Nørregade 7 , 7400 Herning
Telefonnummer: 96 28 86 20
By: Herning
Rute: Nørregade 7
Postnummer: 7400


Åbningstider

Mandag: 11:00-19:00
Tirsdag: 11:00-19:00
Onsdag: 11:00-19:00
Torsdag: 11:00-16:00


relaterede søgninger: Foredrag Huset no 7, Huset nr 7, Huset nr 7 keramik, Huset No 7 legerum, Café HUSET Herning, Cafeen i Huset No7 Herning menu, Huset no 7 arrangementer, Det skæve Kor
Anmeldelser
Skal du spise i Herning midtby, så tag på Caféen, Nørregade 7. Det er et socialøkonomisk sted, og det holder hele vejen for både børn og voksne. Virkelig god mad, venlig servering og hyggelig indrettet i de gamle lokaler, der i dag er kulturhus.
Skønt med Vegetar mad endelig her i byen Vegetarretter: Veltilberet og godt! Børnevenligt: Børnevenlig indendørs samt udendørs-; Parkering: På stedet og nærliggende! Særlige madbehov: Vegetaren har en fordel her-:
Et dejligt sted, dog kun vegansk Vegetarretter: Rigtig fine
Ærgerligt at menuen er ændret så valgmulighederne er færre. Betjeningen var til gengæld super.
Småt men godt. Kanon god aften men syveren underholdning. En aften jeg sent vil glemme.
Dejligt samlingspunkt med masser af liv. Vi kommer her og leger i det super lækre legerum, hvor der er bobles, boldbassin, tegnesager, legetøj og fine puslefaciliteter. Café har lækker mad og god kaffe. Personalet er super søde og gode til børn. Desværre er der ikke åbnet i weekenden. Det er lidt svært at låne lokaler til foreningsbrug, men muligt.
Det var en dejlig oplevelse at spise i Huset No 7,rigtig god betjening og dejlig mad, kommer gerne igen
Skønt sted med højt til loftet, hyggelig atmosfære og dejlig mad. Dejligt indrettet cafemiljø med god plads uanset om det er ved et bord til spisning eller i en af stedets sofaer eller lænestole med en kop kaffe.
Har du brug for personlig udvikling af næsten enhver art - så er Huset nr. 7 stedet hvor den kreative ånd kan plejes. Har du brug for hjælp i dit liv, så er kælderen med Headspace stedet for dig. Og ikke mindst - prøv endelig den nye café, fantastiske kuliser og dejlig mad - til små priser.
Dejligt hus med mange kultur aktiviteter. Bruger legerummet, som er helt fantastisk at komme i. Der kan leges i boldbasdinet, bygges bane med bobles, høres musik i sanserummet tegnes tegnerummet eller bare lege med alt legetøjet. Vores 2 piger på 6 og 3 elsker at komme derind med en madpakke som der også er plads til at spise. Lillebror kan man også komme til at skifte og det er helt gratis! Caféen har jeg gæstet en enkelt gang og det kan varmt anbefales.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Huset No7's Cafe med offentlig transport


Torvet (Herning Kom) 70 måler
1
3
8
Torvet (Herning Kom) 100 måler
1
3
8
Th. Nielsens Gade/Nørregade (Herning Kom) 130 måler
140
150
7
9
Th. Nielsens Gade/Nørregade (Herning Kom) 140 måler
140
150
7
9
Kousgaards Plads (Herning Kom) 170 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Huset No7's Cafe.

Herning caféer & kaffebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Nørregade 7 placering, hvordan kan jeg gå. Huset No7's Cafe adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Huset No7's Cafe. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Huset No7's Cafe med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Dyrby's Café Dyrby's Café 178 måler Fin service vi fik på vores besøg. Fejl på ordren, hvilket kan ske, men det resultere...
Cafe Fry Cafe Fry 183 måler
Cafe Karma Cafe Karma 210 måler
Café Cosy Café Cosy 215 måler Lang ventetid, inden en "tjener" kom for at tage imod vores bestilling. &qu...
Huset Poulsen Huset Poulsen 518 måler Super hyggeligt sted men man skal være klar til at betale prisen for detMad: 3/5
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik