facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hudklinikken Østerport

Adresse: Kristianiagade 8 , 2100 København
Telefonnummer: 35 10 25 20
By: København
Rute: Kristianiagade 8
Postnummer: 2100



relaterede søgninger: God hudlæge København, Hudklinikken Trianglen, Hudklinikken Østerbro, Hudlæge København henvisning, HUDLÆGE København, Hudlæge København modermærke, Privat hudlæge København, Hudklinikken Panoptikon
Nærliggende lignende virksomheder
Kirurgisk og Endoskopisk Klinik Kirurgisk og Endoskopisk Klinik 2 km Jeg har været i behandling hos lægen, Pia Birgitte Føgh. Pia var meget grundig til ko...
Henrik Flindt-Hansen, hudlæge Henrik Flindt-Hansen, hudlæge 2 km Bedste hudlæge jeg har oplevet. Han er rigtig sød og lytter til problematikken og han...
Hudlægerne Amagerbrogade Hudlægerne Amagerbrogade 3 km Modtog en hurtig og effektiv diagnose, og en varm velkomst fra receptionen.
Anmeldelser
Altid seriøs og hurtig behandling. Opfølgende telefon samtaler der giver tryghed i behandlingen. Meget professionelt,- har prøvet lidt af hvert efter 25 år med psoriasis og uønsket hårvækst.
Skødesløs og nedladende oplevelse hos Hudklinikken Østerport! Jeg oplevede, at der ikke var styr på min behandling med isotretinoin med alvorlige fejl på dosering af medicin og dårlig kommunikation mellem personalet. De vidste ikke, hvad deres kollegaer havde sagt til dig. Når de lavede fejl, gav de mig patienten skylden og grinte hånligt. Jeg blev kun tilset af en læge én gang, som var på video, så aldrig lægens ansigt. Dårligt personale, skrækkelig service, helt igennem ubehagelig oplevelse, som jeg ikke anbefale nogen.
Min datter har problemer med vandvorter. Vi fik en hurtig tid. Ventetiden i venteværelse kunne måske havde været lidt kortere, nu jeg havde en fireårige pige med og man tog en udefrakommende før os, fordi de lige havde tid. Betyd at vi ventede 20 minutter inden det blev vores tur. Lis har været fantastisk med vores datter, som gik derfra med et smil. Jeg vil lige tilføje hun var sindsyge bange for at gå til hudlægen, fordi vores læge mente at ytre sig foran hende om at de nok skal fjernes med et skarp kniv.
god og effektiv behandlig, fin service og søde ansatte.
1. Lægen er 20 min. Forsinket og da hun så kalder os ind, kalder hun ikke ved navn, men peger og siger "ja, dig", hvilket jeg mener er meget uprofessionelt. 2. Hun kigger på min søn i 2 min og jeg får en følelse af at hun ikke tager sig god tid, trods for den en dreng på 6 måneder. 3. Lægen henviser til noget som skal hentes på recept, hvilket hun siger hun vil gøre med det samme. Da jeg kommer ned på apoteketet, viser det sig at lægen ikke har lavet en recept. Jeg ringer for at påminde lægen og de siger de ligger det ud igen, hvilket ikke sker. Det ender med jeg ringer dagen efter og påminder lægen endnu engang og de lover mig den vil lægge klar inden kl 16, hvilket de endnu en gang ikke får gjort. Det mega frustrerende at i ikke tager det seriøst, når jeg har et lille barn på 6 måneder, som ikke kan få den rette behandling, fordi i gør jeg arbejde ordentlig.
Alle jer der overvejer klinikken - bare glem det find noget andet, det endte de også med at sige til mig da jeg bad om en afklaring. Har forsøgt at komme igennem på telefonen den sidste måned, de vender tilbage på mail med en enkelt dato pr. gang og kan du ikke den dato så kan du få en rigtig lang samtale. De siger der sidder to personer på telefonen i telefon tiden og de har mange opkald, men man kan ikke vente i kø.
Jeg havde en utrolig dårlig oplevelse i marts. Udover at have ventet 6 uger på en tid, så blev jeg kun tilset i ca. 3 min af hudlægen. Sygeplejersken var virkelig sød, men jeg gik der fra uden at vide, om jeg havde den sygdom jeg var kommet for at få undersøgt eller ej. Jeg skrev en mail til dem vedr. min oplevelse og fik svar om, at beskeden var lagt til hudlægen. Jeg har her en måned efter stadig ikke fået svar fra dem, og det præparater hudlægen gav mig har ikke virket.
Sekretæren jeg snakkede med var IKKE sød eller forstående over mit problem og blev irriteret over at jeg gerne ville have hudlægen til at se på de billeder jeg sendte, hun beskyldte mig næsten for at spilde deres tid - det skal så siges at lægen så ringer mig op 2 dage efter alligevel og var super sød og lytter til mig! KUN derfor at de får 4 stjerner ! Få en ny sekretær så man ikke føler sig skidt tilpas over at ringe med problemer, så er jeg tilfreds!
Har besøgt klinikken over flere omgange - og ventetiden er kort for at få en tid - men behandlingen er også derefter.. havde en knop de ikke kunne diagnostisere før jeg gav dem svaret, jeg selv havde fundet ud af... Har også fået fjernet en knop på armen som nu bare er større og buler mere ud af - tydeligvis har de ikke fået fjernet nok! Og hvis det ikke var nok er de ovenikøbet også uhøflige,arrogante, nedladende og udstråler kun at man som patient ikke kan komme hurtigt nok ud af døren!!!
Ringe behandling. Aktinisk keratose behandling...fået en henvisning fra egen læge til behandling af tindinger...På denne kliniks læges behandling stod der så venstre tinding...skal så få en ny behandling af højre tinding.Andre steder får man behandlet hele ansigtet på en gang...her små 10 minutter og ikke tid til andet. Ikke grundigt og dygtigt arbejde. Jeg tog stedet for hurtig tid.Andre steder skulle jeg vente 2 mdr...Hvor bliver man snydt i et system hvor man ikke selv betaler og ikke kan se hvad ydelsen indebærer i såvel tid som service.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Hudklinikken Østerport med offentlig transport


Østerport St. (Metro) 130 måler
M3
M4
Østerport St. 190 måler
802
803
804
805
806
A
B
Bx
C
E
H
IC
ICL
RE
Østerport St. (Oslo Plads) 230 måler
23
27
Østerport St. (Oslo Plads) 230 måler
23
27
Lipkesgade (Classensgade) 390 måler
14
23

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik