facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for HTH Køkkener

HTH Køkkener
Adresse: Hovedvejen 211, 217, 2600 Glostrup, Danmark
Telefonnummer: 43 25 80 00
By: Glostrup
Rute: Hovedvejen
Gadenummer: 211
Postnummer: 2600


Åbningstider

mandag: 10.00–17.30
tirsdag: 10.00–17.30
onsdag: 10.00–17.30
torsdag: 10.00–17.30
fredag: 10.00–17.30
lørdag: 10.00–15.00
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
JYSK Glostrup, København JYSK Glostrup, København 415 måler Godt tilbud på Flora Danica dyne, og tilbud på spise borde, men det fremgik ikke hvad...
Anmeldelser
God service og kan anbefales hvis du er på udkig efter nyt køkken.
Meget venligt personale skulle ikke købe noget første gang jeg var forbi, blot undersøge nogle ting. Ingen problem personalet hjalp og har stor ekspertise. Købte en uge eller to efter nogle skabe. Priserne er lidt høje, men kvalitet koster som bekendt. Kan helt klart anbefale HTH Glostrup.
Super imødekommende personale. Man skal have den store pung med
Sikke en lang og mentalt drænende proces med stor forsinkelse og mange fejl…nJeg vil for alt i verden undgå HTH fremover. Eneste gode ting jeg har sige om forløbet er erhvervskonsulenten Lasse, som var rigtig sød, lyttende og hjalp med råd til design.nnArrogance, ingen kommunikation, huller hele vejen gennem køkkenvæggen, unødvendige huller gennem køkkenskabene??, en installeringproces på over 2 måneder og så mange andre fejl der ikke er plads til at skrive.nnSelv ejendomsmester ville ikke have noget med HTH at gøre efter gentagne dårlige oplevelser og skældte ud for de mange mangler, da køkken var monteret og blev “afleveret”. Alligevel gik der yderligere 1,5 måned før HTH afleverede nøglen tilbage, selvom der bl.a. stadig var huller i væggen fra fejlboring.
Dyre laminatbordplader der supernemt bliver ridset, trods der på nettet står at de er slidstærke. Og det samme sagde de i butikken.nFik først rådgivning af en ung mand der kom med utrolig mange forkerte oplysninger, bl.a. hvordan man passer og plejer bordplader, prisen jeg fik på den var helt gal 2 gange, indtil jeg fandt en pige der vidste hvad hun snakkede om. Men ingen af dem fortalte om den dårlige kvalitet af bordpladen til ca 4000 kr, trods jeg spurgte direkte til hvor holdbar den var.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik