facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hotpaper

Hotpaper
"Hotpaper er en virksomhed som der arbejder inden for indeklimaløsninger herunder isolering og ventilation med løsning fra bla. Duka Ventilation samt prøvetagning for skimmelsvamp"
Adresse: Ejlskovsgade 13 , 5000 Odense C
Telefonnummer: 70 27 76 99
By: Odense C
Rute: Ejlskovsgade 13
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Hotpaper pris, Hotpaper ventilation, DUKA ventilation Odense, Isolering gennem tiden, Hulmursisolering sommer, Efterisolering Fyn, Efterisolering og Finansiering, Hulmursisolering pris Fyn
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Vi bor i en mindre etage ejendom i Rødovre, kontaktede Hotpaper for hulmurs isolering. Har fået en hel fantastisk behandling af fra vores side meget lange og "træge" beslutning og langt fra tilbud til opstart. Aldrig var der tvivl om at firmaet, ville hjælpe med gode råd og oplysninger om isolering også før de vidste om de fik arbejdet. Imens arbejdet stod på og efter afslutning har de vist sig yderst professionelle og dejlige at tale med. Resultatet er til at mærke på varmen i lejligheden. Så gå trygt til Hotpaper hvis du har brug for isolering!!!
Vi har fået hulmursisoleret vores hus ved hotpaper, som var en super god oplevelse. Der har været en rigtig god kommunikation og fleksibilitet fra Claus og de andre. Meget imødekommende ansatte. Jeg synes måske at der manglede en smule oprydning efterfølgende, da det ville have været en fantastisk helheds oplevelse at komme hjem til. Vi havde papiruld ALLE steder og skulle lave en heftig rengøring :. Det er småting, men tænker at i kan bruge det fremadrettet.
Jeg fik lagt 300mm. isolering på loftet, og er absolut tilfreds med resultatet. De har lavet det pænt, med ny gangbro, og pænt ryddet op efter sig, så det er værd at anbefale. Det er en billig løsning, når man som i mit hus ikke har dampspærre, og derfor ikke skal en dyr operation igennem.
Har netop fået lagt gangbro, opsat ny loftlem og efterfølgende isoleret med Hotpaper på mit loft. Super flot arbejde udført af meget kompetente og venlige, høflige medarbejdere. Jeg er MEGET tilfreds med kommunikation, arbejde og tilbuddet holdt som lovet. Hilsen Albertslund
Fik isoleret loftet med ekstra 20 cm hotpaper i december 2014. Der har givet et rigtig dejligt lunt indeklima og arbejdet blev udført helt tilfredsstillende af kompetente, hurtige og venlige medarbejdere. Bent Holst
Det er i orden. Rette produkt til rette tid og rette pris incl. venlig betjening af såvel ejer som de to ansatte der udførte jobbet. Også fin oprydning. Kort tid fra første kontakt til besøg, tilbudsgivning og udførelse af opgaven.
Fik både loft- og hulmursisoleret mit hus af Hotpaper og er rigtig glad for resultatet. Tak for godt håndværk og super god service!
Hurtig og professionelt udført. Var dog uenig om manglende platform til skorstensfejeren, som jeg fortalte opmåleren skulle laves.
Har lige brugt Hotpaper til isolering af mit hus, og det var virkelig flot arbejde. De tog hele turen med hulmursisolering, loftisolering så nu er hele huset isoleret af Hotpaper. De varmeste anbefalinger herfra.
Super god oplevelse. Fik hulmursisoleret min ejendom i Odense SV december 2013. God vejledning. Gode medarbejdere og klart anbefalingsværdigt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik