facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset
Adresse: Sankt Peders Kirkeplads 4 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 55 72 08 07
By: Næstved
Rute: Sankt Peders Kirkeplads 4
Postnummer: 4700



relaterede søgninger: Hotel Vinhuset Næstved anmeldelser, Hotel Næstved, Hotel Næstved centrum, Hotel Vinhuset parkering, Hotel Vinhuset Næstved Restaurant, Hotel Kirstine, Vinhuset Trustpilot, Hotel Kirstine menu
Anmeldelser
Super fin gourmet mad. Smilende og hjælpsomt personale. Hyggelige omgivelser dog mangler der parkeringspladser. Værelserne er normal standard.Værelser: 4/5
Et historisk hotel, hvorfor værelset ikke er helt opdateret, men den levede op til forventningerne. Maden var også god og betjeningen ligeså. Dog var der lang "leveringstid" på maden. Vinmenuen levede ikke op til hverken pris eller forventning.
Dårlig standard. Det lugter i receptionen og på værelserne. Badeværelset er ulækkert. Virkelig slidt og gammelt. Man har ikke lyst til at opholde sig på værelset. Overordnet bare klamt. Altfor dyrt til standarden!
Super imødekommende og hjælpsomt personale. Receptionist fik lynhurtig fundet et andet værelse til os, da det første ikke var optimalt Rengøring ok, men spindelvæv hist og her ! ret “slidte” værelser. Vi fandt ikke at pris og kvalitet stemte overens. Med en pris på Over 3000,- for 2 overnatninger, forventede jeg lidt mere. Morgenmad på første dag var kaotisk - tomme fade, manglende rent service og borde fyldt med brugt service. Det var tydeligvis sket ikke nok personale, til en fyldt morgenmadsrestaurant. Udvalget var standard. Ingen skilte så man ku ikke se forskel på fx yoghurt, diverse skiveskåret pølse og marmelade . Kedelige grønsager. Kaffen var tynd. Bagværket var dog dejligt.
Jeg var lidt skeptisk inden jeg ringede for at bestille overnatning. Mange anmeldelser havde skrevet om beskidte og gamle værelser, men vi tog chancen, da det ligger centralt i byen. I telefonen blev jeg modtaget af en rigtig flink dame stemme. Efter endt booking, modtog jeg en bekræftelses e-mail, dog med 2 overnatninger i stedet for 1. Da jeg ringede igen, sagde hun, at de godt var bekendt med problemet når det var en google-mail. Selve reservationen var rigtig nok 1 dag. Deres IT afdeling er på sagen, sagde hun. Vi ankom til receptionen og blev modtaget godt - hurtig tjek ind. Værelse på 1. sal. Superior værelse, så der var også to lænestole + bord, kæmpe badeværelse og stor nok seng til at vores 4-årig kunne ligge imellem os. Værelset var rent og ditto badeværelset, så ingen klager herfra om dette. Gulvet knagede lidt, men der står at dette hotel er byens ældste, så det var da også helt ok at knage lidt. Vi havde udkig til kirken og selvfølgelig den smålarm, som gadens mennesker giver, så vi kunne ikk få direkte frisk luft om natten, men der stod en bordblæser af samme grund. Morgenmaden var rigtig fin, der manglede måske lidt skiltning af maden pålæg, men ellers et bredt udvalg: 3 yoghurter, røræg, bacon, blødkogt æg, brød/boller, oste, kødpålæg, juicer, kaffe, te både poser og løs te, diverse frugt og dertil indrettet med god plads omkring bordene. Tip: kom før kl 8. Mellem 8-8:30 blev rummet fyldt op af hotellets gæster, så vi var ret glade for at været kommet før og have det lidt for os selv.
Hyggeligt hotel med lidt slidte værelser, men absolut ikke noget, som gjorde at opholdet ikke var super. Rigtig godt køkken og dejlig morgenbuffet. Kan varmt anbefales.
Et super hyggeligt sted, men desværre ikke anbefalelsesværdigt med hensyn til maden. Kyllingefilet med brusk og skind, og kalvekødet var tørt og sejt. Kartoflerne var bagt alt for meget, svampene var seje, og maden generelt var koldt. Trist når vin-udvalget var fint nok, og lå på omkring 400 kr for en flaske.
Enorm skuffelse til prisen. To stjerner for personalet, som yder almindelig, høflig service intet ekstraordinært. Resten af oplevelsen var dog desværre meget ringe. Hele hotellet er hamrende slidt og forældet, alt fra dørkarme og låse til badeværelser og senge. Fugtpletter i loftet og mug i fugerne i badet. Ingen møbler lader til at være fra efter 1990. Maden var desværre også uinspirerende og decideret uden smag. Fx til forret en smagløs blåmuslinge bisque de kunne lige så godt have serveret lun fløde. Til hovedret, sej oksecuvette med "variation af rodfrugter" hvilket blot var kogte grøntsager.... Møjkedeligt vinkort, der mest mindede om vinhylderne i Netto - hvilket er ærgerligt når de kalder sig "Vinhuset"... heller ikke en særligt imponerende bar. Spiritus fra nederste hylde. Morgenmaden var standard kedelig hotel-morgenmad - igen: uden smag. Så to stjerner for den venlige betjening i receptionen, og for at man trods alt får en seng og et varmt måltid - opgaven er altså udført. Men derudover ikke noget at anbefale.
Et lidt gammelt og slidt byhotel, men absolut ikke uden charme! Maden er meget velsmagende og af rigtig fin kvalitet. God og venlig betjening. Vi var 5 personer på all-inclusive ophold, og der blev bestemt ikke fedtet med den udmærkede vin - både hvid og rød. Stedet kan klart anbefales.
Det ligger ret godt, tæt på centrum, sengen var god. Men det trænger til en renovering. Badeværelset var små klamtVærelser: 2/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Hotel Vinhuset med offentlig transport


Brogade (Rådmandshaven) 170 måler
480R
603
605
607
670
Toldbodgade (Havnegade) 240 måler
640
Rådmandshave (Rådmandshaven) 330 måler
480R
603
605
607
640
670
La Cour Vej (Slagelsevej) 330 måler
480R
605
607
La Cour Vej (Slagelsevej) 330 måler
480R
605
607

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik