facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hotel Gudhjem

Hotel Gudhjem
Historisk hotel med afslappede værelser og morgenmad samt en pool, terrasser og cykeludlejning.
Adresse: Brøddegade 29, 3760 Gudhjem, Danmark
Telefonnummer: 56 48 53 50
By: Gudhjem
Rute: Brøddegade
Gadenummer: 29
Postnummer: 3760


Anmeldelser
Dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed. Eneste minus er, der er kun 4 parkeringspladser, dette kan være et problem, hvis man er gang besværet og skal gå langt til og fra hotellet. Største oplevelse er morgen buffeen, fadene bliver hele tiden fyldt op, bestikket på fadene bliver udskiftet, der er absolut ikke noget der bliver overladt til tilfældighederne. Dette er verdensklasse i super hygiejne. Der er sprit, som det anbefales at bruge, men ikke alle gæster er jo lige omhyggelige. Kæmpe ros til betjeningen.
Super hyggeligt hotel midt i hjertet af Gudhjem. Har boet der af flere gange når jeg har været afsted med arbejdet. Helt klart anbefalelsesværdigt. Rent og roligt samt god service
Godt Hotel men sur direktør der gør forskel folk. Fik besked på at man ikke kunne reservere parkering . Da vi kommer hjem fra tur har han reserveret en p-plads til en af vennerne, jeg spurgte hvad det ok ud på og fik at vide at der gad han ikke diskutere. Har behov for parkering tæt på da det er besværligt med bagage når man er født med en arm.
Havde enkeltværelse. Ret lille værelse som nok kunne indrettes mere hensigtsmæssigt. Hovedpuden var hård, tung og knoldet og sengen lidt for blød.
Virkeligt rart hotel. De burde få en stjerne mere bare for maden.nDe serverede ordentlige blødkogte æg til morgenmaden! Noget som de fleste hoteller ikke formår, for deres æg når næsten altid at blive hårdkogt. Morgenbrødet var varmt endnu. Kaffen var god, og der var mulighed for at lave vafler, hvis man skulle få lyst til det.nAftensmaden var også rigtig god, og der var flere ting at vælge imellem, så der var noget for enhver smag.nRummelige, rene værelser. De har både tagterasse, swimmingpool, tv-stue og billardrum.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik