facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hotel Danica

Adresse: Ove Jensens Alle 28 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 61 60 22
By: Horsens
Rute: Ove Jensens Alle 28
Postnummer: 8700


Anmeldelser
Jeg var inde og spise middag på deres restaurant, Over Middel, og jeg må sige at priserne var alt for høje - alle hovedretter koster 250, og der gik for lang tid inden maden kom. Maden i sig selv var ok, men min søster og jeg var skuffede over vores hakkebøf. Men gode hjemmelavede pommes frites og en god bearnaisesovs.
GOD BETJENING & SERVICE JA, vi slår mave oven på en lækker MIDDAG på HOTEL DANIKA, HORSENS RØGET SVINESKINKE, MED RYGEOST, KARAMELOST "arla unika, madfortolkere TISTRUP MEJERI" JAPANSK KARSE & TIMIAN. LANGTIDS STEGET KALVEFILET, °KARTOFFEL skriver i lag skåret ud som en blok", broccolitærte, stegte blomkål & en LÆKKER MEGET krydret flødesovs "moster". KAREN fik: Blødende CHOKOLADE KAGE, med is & hindbærsovs /CHOKOLADE kugler KAFFE LARS: Cognac framberet PANDEKAGE, med mandel & is 3 dobbel cognac, tog det halve med på værelset + en KANDE KAFFE
Hotellet lever ikke op til deres hjemmeside det var noget lavere standard. Restauranten "over middel" som ligger på hotellet var det kun prisen der var over middel.... Hotellet var fuldt booket. men de var ikke giret til alle de mennesker om morgenen. Synd for det personale der var der, og som virkelig gjore hvad de kunne.
Hotellet er gennemsnitligt. 3* Rengøringen på værelset over al forventning. Virkelig lækker mad, flinke tjenere, men de mangler overblik. Serveringen gik ikke alt for godt.
Lækkert sted. Vi har været her får og det er bare perfekt hver gang. Maden på deres restaurant, 'Over Middel', er af meget høj kvalitet. Det er en gastronomisk oplevelse.
Dejligt hotel tæt på by og havn. Maden lækker og smukt anrettet! Flot morgenbord med lunt og koldt, med avis og morgenbitter! Betjeningen helt i top! Vi kommer igen!
Det var meget hyggeligt og god behandling. Horsens er en dejlig by med meget kultur, så det er ikke sidste gang vi kommer her. Det eneste minus var vejret meget regn. Eva & Erik Skov
Fin placering i forhold til centrum. Generel lidt slidt hotel. Rengøringen ikke helt i top, og morgenmaden absolut ikke særlig spændende.
Udmærket lille hotel, ikke så langt fra centrum. Glimrende morgen buffet, ikke stor, men med det der skal være....
Vi spiste på Danicas-restaurant, hvor vi fik lidt forskelligt til frokost. Maden var frisk og lækker
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Hotel Danica med offentlig transport


Rådhuset/Ribersgade(Horsens Kom) 80 måler
2
3
306
Rådhuset/Ribersgade(Horsens Kom) 90 måler
12
2
3
306
Løvenørnsgade (Horsens Kom) 140 måler
2
3
306
Løvenørnsgade (Horsens Kom) 160 måler
12
2
3
306
Lichtenbergsgade (Horsens Kom) 240 måler
104
105
202
220
5
6

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Hotel Danica.

Horsens hoteller

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Ove Jensens Alle 28 placering, hvordan kan jeg gå. Hotel Danica adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Hotel Danica. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hotel Danica med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik