facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Horsens Taxa

Adresse: Strandgade 28 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 50 30 00
By: Horsens
Rute: Strandgade 28
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Flex taxa Horsens, Bestil taxa, Partytaxa horsens, Taxa Rask Mølle, Taxa priser, Horsens Pride, Dan taxi, Nord taxi
Anmeldelser
Service helt i top, men kom til at betale næsten 100kr mere end den pris jeg fik oplyst da jeg bestilte taxaen. I bør ikke oplyse en pris, hvis I ikke kender den.
Vi havde forudbestilt en taxa, som skulle køre os til stationen. Taxaen kom mere end 25 minutter for sent. Dette var til trods for flere opkald til taxacentralen. Det havde den konsekvens, at vi ikke nåede vores tog.
Amatør firma uden lige....! Jeg forudbestiller en taxa 4 timer før jeg skal afsted. Jeg får lovning på at der er en vogn til tiden og at det ikke er noget problem. 30 min efter planlagt ankomst er der stadig ingen tegn på en taxa. Jeg ringer ind og får af vide at der ikke kommer nogen taxa selvom jeg oplyser adresse og bestillingsnummer. Jeg er mildest talt rasende! Det er ligefør i håndtere kunderne ringere end postnord!
Chaufføren erklærede det var en misforståelse mellem ham og centralen da jeg ikke blev samlet op det aftale sted i Brædstrup. Derved kom jeg en halv time for sent på arbejde. Den næste chauffør forklarede mig at det kan være svært at få en aftale om en tur under 5km hvis chaufføren skal køre efter det. Hmm. Måske er der brug for UBER alligevel?
Chauffør hviske hvor jeg skal hen
Træls oplevelse med at de ikke kan fortælle om hvorvidt der vil gå 30 min eller 3 timer inden man kunne få en taxa, det syns jeg er useriøst. Dog kom der en vogn efter Ca 45 min. Men det er træls at stå i uvished..
Skulle hjem til Løsning fra Horsens sygehus. Ringede og efter 5 minutter kom der en taxa. En flink mand Mustafa kørte mig hjem
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Horsens Taxa med offentlig transport


Ny Havnegade/Sundvej (Horsens Kom) 160 måler
1
11
12
2
306
Ny Havnegade/Sundvej (Horsens Kom) 190 måler
1
2
306
Fjordsgade/Sundvej (Horsens Kom) 230 måler
1
11
12
2
306
Niels Gyldings Gade (Horsens Kom) 240 måler
3
Niels Gyldings Gade (Horsens Kom) 250 måler
3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik