facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Horsens Bilcenter

"Nem Lease tilbyder Flexleasing af din drømmebil. Vi har erfaring i bilbranchen med fokus på special biler og kan, via vores omfattende kontaktnet i ind og udland finde frem til netop din drømmebil. Vi tilbyder markedets absolut mest konkurrencedygtige priser med faste lave kontraktpriser. Vi finder din drømmebil på baggrund af de ønsker, som du har, og sørger for hele papirgangen til udlevering. Vores målsætning er at give bilentusiaster muligheden for at køre i drømmebilen til de rigtige priser og yde en god service.Endvidere er vi en del af "100% Autotjek", som er brugtbilsbranchens kvalitetsstempel. På den måde sikres du; Sikkerhed og tryghed i handlen, veluddannede fagfolk og høj personlig service, samt et stort udvalg af biler"
Adresse: Strandkærvej 30 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 64 11 00
By: Horsens
Rute: Strandkærvej 30
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Leasing af bil Horsens, Bil forhandler Horsens, Bilforhandler vejlevej Horsens, Brugtvognsforhandler Horsens, Nissan Horsens Åbningstider, Hyundai forhandler Horsens, Brugtvognsleasing Horsens, Billige brugte biler
Anmeldelser
Rigtig god kundeservice og holder sig til det aftalte, kan helt klart anbefales
Total dårlig stil. Købte en bil der som var så fyldt med fejl og Martin var ligeglad og stoppe med at svare. Fik en regning på 23000kr og det skal siges han fik en fin bil i bytte uden fejl og 24000kr kontant i hånden.
Alt er forløbet proffesionelt og med stor entusiasme fra NemLease, Horsens Autocenter. De finder ønskebilen hvis ikke de har den på lager og man bliver godt informeret under hele processen, indtil man får nøglerne udleveret. Kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger og man føler sig i trygge hænder under hele forløbet.
Jeg har søgt efter en bil i et års tid og kommet i kontakt med nemlease i Horsens. Jeg har nu endelig fået min drømmebil og jeg kan kun anbefale Nemlease til alle i Danmark . Lars som har nemlease har simpelthen ydet den bedste og mest proffesionelle service jeg nogensinde har fået hos en bil forhandler før. Jeg vil helt sikkert bruge nemlease resten af livet. Dejligt med et autoværksted man kan stole på som laver ordenligt arbejde .
Fin og professionel betjening, og så bores der ingen huller i vanger og paneler, da de har det rigtige udstyr til at komme ind de rigtige steder...
God behandling hurtigt og godt arbejde god pris på reparation og Dinitrol undervognsbehandling
Føler mig godt behandlet
Ikke speciel interesseret i at lave en handel
God service og super kvalitet
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Horsens Bilcenter med offentlig transport


Dagnæsskolen/Strandkærvej (Horsens Kom) 170 måler
105
504
Ternevej/Strandkærvej (Horsens Kom) 240 måler
105
504
Ternevej/Strandkærvej (Horsens Kom) 250 måler
105
Præsthøjgård (Horsens Kom) 270 måler
5
Præsthøjgård (Horsens Kom) 280 måler
5

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Horsens Bilcenter.

Horsens bilforhandlere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Strandkærvej 30 placering, hvordan kan jeg gå. Horsens Bilcenter adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Horsens Bilcenter. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Horsens Bilcenter med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik