facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Homemate

Homemate
Adresse: Frederiksberg Alle 2-4 , 1820 Frederiksberg
By: Frederiksberg
Rute: Frederiksberg Alle 2-4
Postnummer: 1820


Åbningstider

Mandag: 15:00-20:00
Tirsdag: 15:00-20:00
Onsdag: 15:00-20:00
Torsdag: 15:00-20:00
Fredag: 15:00-20:00
Lørdag: 11:00-20:00
Søndag: 15:00-20:00


relaterede søgninger: Homemate åbningstider, Homemate tapas, Homemate Levering, Homemate Charlottenlund, Homemate Bernstorffsvej, Homemate Rabatkode, Homemade food, Homemate Hellerup menu
Anmeldelser
Homemate har enorm høj takeaway kvalitet. Gode råvarer. Det er lidt specielle retter uden på nogen måde at være vildt eller avantgarde. Maden er nem at tilberede, retterne kommer i bakker, der er klar til at komme i ovnen. Eneste ulempe er, at maden er tilberedt lækkert i bakkerne, så det er næsten synd at flytte maden over på et rigtigt fad eller lignende. Og det er nok ikke alle, der vil synes om at servere maden i bakkerne, man for maden serveret i.
Super lækkert. Vi har netop prøvet Homemate første gang OG det bliver ikke sidste gang. Virkeligt lækkert og velsmagende. Dejlig nemt at tilberede og en rigtig fin pris ift kvalitet. Vi kommer igen snart :
Det er lækkert og det er nemt. Det passer utrolig godt ind til de dage hvor der er for travlt til lige at få handlet og tilberede maden og at junk food ikke lige er løsningen for den dag. Der er mange valgmuligheder og det er gode position størrelser der mætter godt. Jeg ville ønske prisen var en smule lavere, men kvaliteten er i top.
Fin mad, men har oplevet flere gange, at jeg bestiller mad som jeg modtager en bekræftelse på, hvorefter jeg ved afhentning får at vide, at der er udsolgt. Dette er uacceptabel og forretningen på få kontrol på deres bestillingssystem.
Lader til at være gode råvarer, synes dog de 2 retter vi havde købt var forholdsvis kedelige, brødet var kanon, så 2 stjerner til det og 1 for den gode kvalitet af råvarer, men maden i sig selv var altså ikke noget at råbe hurra over.
Den 17/1 var jeg ude og hente mad hos jer. Vi har før købt mad og været godt tilfreds. Maden var også denne gang god, men desværre var lågene på to af bakkerne ikke sat rigtigt på, så det lå i det fine net som heldigvis kunne vaskes.
Lækkert, nemt, men ikke stor fleksibilitet ift ekstra saucer. Især foccacia og den møre okse er et hit.
Lækker mad til selv at varme op. Især brødet er godt
Ok takeaway dog er portioner af protein efterhånden meget små
Så dejlig mad og pæne portioner!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Homemate med offentlig transport


Værnedamsvej (Frederiksberg Allé) 30 måler
7A
93N
Frederiksberg Allé (Vesterbrogade) 50 måler
26
Frederiksberg Allé (Vesterbrogade) 90 måler
26
7A
93N
Værnedamsvej (Gammel Kongevej) 170 måler
31
71
Værnedamsvej (Gammel Kongevej) 190 måler
31

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik