facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Himmelev skov

Adresse: Store Valbyvej , 4000 Roskilde
By: Roskilde
Rute: Store Valbyvej
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Himmelev Skov udvidelse, Himmelev Skov mountainbike, Biblomst Himmelev, Børnehøjen Himmelev, Himmelev søerne fiskeri, Himmelev Mose, Himmelev Historie, Trekroner sø fiskeri
Anmeldelser
Skønt område med masser af stier og flotte udsigter. Gåturen kan både gøres kort eller flere timer lang.
Skønt område at gå tur i med eller uden hund samt løbetræne. Der er træningsposter undervejs på løberuter. Fine mountainbike spor og anlagte søer.
Så smukt og fredeligt
Super fed "skov" område, med lidt dyre liv. Fedt sted at runde, når man er ude og gå med hunden, eller bare ude for at nyde vejret. Stadig rimelig ny så det hele er stadig ved at vokse ud, der er plantet buske, træer og blomster, der er bænke at side på, det er lidt faciliteter til de mindre, samt mulighed for at fiske. Alt i alt god skov næste gang turen går til Himmelev, prøv en tur i skoven.
Rigtig godt sted for begynder og medium mountainbiking. Jeg var afsted med to 11-årige. Vi havde det mega sjovt, selvom nogle strækninger var for svære for dem.
Rigtig hyggeligt sted at komme hele året. Der er mange steder hvor man kan slå et telt op lige ved vandet, men dog er der ingen sheltere, hvilket er lidt ærgerligt. Det er også et fint sted at fiske.
Skøn sted, men den er jo stadig ny og derfor ikke vokset helt til, men det synes jeg ikke, gør så meget. Der er nogle dejlige søer og fine anlagte heste og mountainbike ruter
Fine stier i bakket terræn med småøer og varieret beplantning, samt bål- eller spisehytter.
Større rekreativt område meget tæt på Roskilde - relativt nyt og skovfornemmelser bliver selvfølgelig bedre med tiden
Dejlig rekreativ område til en god gåtur
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Himmelev skov med offentlig transport


Himmelev Rideklub (Herregårdsvej) 470 måler
201A
358
Himmelev Rideklub (Herregårdsvej) 470 måler
201A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Himmelev skov.

Roskilde vandring

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Store Valbyvej roskilde mountainbiking placering, hvordan kan jeg gå. Himmelev skov adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Himmelev skov. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Himmelev skov med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik