facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Highway 51 Diner

Highway 51 Diner
"Amerikansk Diner med et touch af ElvisHighway 51 er en amerikansk Diner, hvor alle vores menuer er inspireret af maden i sydstaterne og med et drys af Elvis’ favorit menuer.Memphis Mansion er en hyldest til Kongen af Rock’n’Roll og The Man In Black. Det er de eneste Elvis og Johnny Cash Museer udenfor USA. Du finder desuden souvenirshops, samt selskabs– og mødelokaler."
Adresse: Graceland Randers Vej 3 , 8960 Randers
Telefonnummer: 86 42 96 96
By: Randers
Rute: Graceland Randers Vej 3
Postnummer: 8960


Åbningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-21:00
Søndag: 10:00-21:00


relaterede søgninger: Highway 51 Aarhus, Memphis Mansion Randers solgt, Highway 51 Take Away, Memphis Mansion menukort, Elvis Museum Randers pris, Memphis Mansion Kommende Begivenheder, Diner Aarhus, Jensens Bøfhus Randers
Anmeldelser
Virkelig lækker mad, og god service, det her er et sted hvor man sætter en ære i at lave en ordentlig burger.. pomfritterne er også i verdensklasse..
Restauranten serverer “American food” i forskellige varianter og det skal nævnes at portioner er meget store. Det er god ide at booke et bord inden man besøge Elvis Presley’s museet.
Skønt sted med masser af atmosfære. Super gode burgere med 200 gram saftigt kød! Jeg kunne ikke spise op!Mad: 5/5
Vi var seks venner der tog ud og spiste sammen. Hyggelig atmosfære og venlig personale. Maden var lækkert, både smagsmæssigt og præsentationsmæssig. Grunden til der ikke gives 5 stjerner, er fordi en fik ikke sine pommes fritter, først da vi efterspurgte dem og både mig og en anden fik ikke vores kaffe til desserten, førend vi efterspurgte den. Der var ikke synderligt travlt. Det er en smule ærgeligt at skulle gøre opmærksom på at man ikke havde fået alt der blev bestilt.
Fantastisk oplevelse i den flotte Memphis Mansion med super delikat mad. Sliders og Milkshake kan anbefales.
Super lækker burger, men der kunne godt være sparet på bernaisesaucen. Også en god rødvin. Parkering: Stor p-plads også handicappladser.
Sød og smilende personale, maden var virkelig lækker og der var rigeligt af den. Måske lidt mindre portioner så der bliver mindre madspild. Kommer der helt sikkert igen.Mad: 5/5
Udemærket amerikansk burger og betjeningen fejlede ikke noget. Deres brunch-tallerken var dog en jammerlig affære. Man kan sikkert spise meget bedre inde i Randers by.
To voksne og to teenagere var her Århus og spise 4. juli. Vi fik alle noget forskelligt og var alle supertilfredse. Sød betjening. Hyggeligt lokale. Store portioner og rimelig pris. Der var ikke plads til milkshaken, då vi må komme tilbage Vil klart anbefale at spise her.
Det skal prøves. Det er altid godt.Mad: 5/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Highway 51 Diner med offentlig transport


Århusvej/Hammelvej (Randers Kom) 80 måler
217
221
Århusvej/Hammelvej (Randers Kom) 120 måler
217
221
223
Århusvej/Hammelvej (Randers Kom) 130 måler
223
Århusvej/Paderup Boulevard (Randers Kom) 370 måler
118
217
221
Paderup Boulevard/Århusvej (Randers Kom) 430 måler
118
1A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Highway 51 Diner.

Randers amerikanske dinere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Graceland Randers Vej 3 placering, hvordan kan jeg gå. Highway 51 Diner adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Highway 51 Diner. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Highway 51 Diner med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik