facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hi-Fi Klubben

"Store"
Adresse: Taastrup Torv 20 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 70 80 90 28
By: Taastrup
Rute: Taastrup Torv 20
Postnummer: 2630


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:30
Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterede søgninger: Hi-Fi Klubben Tilbudsavis, HiFi Klubben Roskilde, HiFi Klubben Aarhus, Hi Fi Klubben Frederiksberg, Hi-fi Klubben brugtmarked, HiFi Klubben Black Week, Hi-Fi tilbud, Åbningstider HiFi Klubben
Anmeldelser
Længe siden jeg har oplevet så god kundeservice
De er super gode til at hjælpe. Der lyttes til hvad man har af ønsker. venlige bytte til at bytte når høretelefoner ikke passer. Bruger ikke andre butikker..
Hifi klubben i Tåstrup er virkelig et besøg værd, stedet står for kvalitet og deres personale er yderst professionelle, og altid hjælpsomme Kan kun anbefale dem.
Altid god service og rådgivning. Konge serviceniveau.
Betjening og vejledning i " Weldklasse" utrolig kompetente ekspedienter, det var en virkelig dejlig oplevelse, så tusind tak til jer i Hi Fi butikken i Tåstrup.
Har handlet i klubben ca 25 år, har altid fået en super betjening, hvor jeg har været turen igennem Denon, Dali og senest NAD, aldrig haft grund til klager. Engagerede ansatte, der ved hvad de taler om. Senest reparationsbesøg af min NAD receiver, kompetent behandling som altid Håber forretningen må klare sig i konkurrencen mange år frem
God betjening, fede produkter dog prissat lidt højt. Godt setup og oplevelse. Men min nye ekspedient fik ikke støtte af de ældre og erfarende så jeg blev til sidst træt og lidt ked på den nyes vegne og gik tomhændet derfra.
Smilende personale der ved hvad de taler om. Virkelig god og hjælpsom service. Pæn og ryddelig forretning.
Super god kundeservice anden gang jeg var der! Fik svar på alle spørgsmål. Jeg er selv sælger og synes at sælgeren gjorde det hammer godt :
En venlig ekspedient ved navn Peter, vejledte mig i køb, tak for det.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Hi-Fi Klubben med offentlig transport


Taastrup St. 70 måler
123
93N
Taastrup St. 90 måler
118
Taastrup St. 90 måler
123
93N
Taastrup St. 100 måler
B
Bx
Taastrup Stationscenter (Selsmosevej) 110 måler
118

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik