facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hi-Fi Klubben

"Store"
Adresse: Nørrebrogade 5 , 7100 Vejle
Telefonnummer: 75 83 59 00
By: Vejle
Rute: Nørrebrogade 5
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Hi-Fi Klubben Tilbudsavis, HiFi Klubben, HiFi Klubben Outlet, HiFi Klubben Aarhus, HiFi Klubben høretelefoner, Hi-Fi anlæg, HiFi Klubben Hillerød, HiFi Klubben Hjørring
Nærliggende lignende virksomheder
Expert H. C. Radio Expert H. C. Radio 47 måler
Bang & Olufsen Bang & Olufsen 86 måler
Dr Dr 692 måler
Sony Center Vejle Sony Center Vejle 796 måler
Expert Mølholm Expert Mølholm 3 km Fantastisk service og god personlig betjening. Manglede et F-stik til kabel-tv men d...
Vaf Vision Vaf Vision 5 km
Anmeldelser
Uanset hvad de ansatte får, er det for lidt. Har virkelig god oplevelse af butikken i Vejle- altid imødekommende og god rådgivning.
Super betjening og service af kompetente medarbejdere Kan stærkt anbefale afdelingen af Hi-fi Klubben i Vejle
Hifi klubben er bare altid en oplevelse at besøge. Det bliver jo aldrig billigere end man forventer, men tilgengæld får man altid det bedste med hjem og også den bedste rådgivning. Personalet er så kompetent at det er en fornøjelse, de ved hvad de taler om. Glæder mig allerede til næste besøg.
Jeg elsker at komme ned i HiFi klubben. Personalet er fantastisk og deres viden om de produkter de sælger er helt utroligt. Jeg kan godt lide at når man kommer ind af døren, så for man tilbudet kaffe og man for lov til at gå rundt og lytte. Jeg købte et par højtalere der nede på et tidspunkt, de endte med at blive dobbelt så dyre som jeg havde regnet med hvilket endte med at være en god til. For jeg fik et af de bedste køb jeg nogen sinde her gjort.
Jeg ville give 0,5 stjerne. Jeg havde stå ind i butik og ventede i ca 45 minutter for at ville købe kun en HDMI ledning Jeg er MEGET utilfreds med de to kunder stå bare og snakker. HiFi burde ansat en ekstra kunde!!!!
Absolut det mest hjælpsomme personale uden lige. En butik der sælger kvalitetsprodukter og samtidigt prismatcher de andre store butikker. Kan kun anbefale at købe lyd og tv her!
Efter snart at have brugt en mindre formue på alle mulige forskellige hovedtelefoner kom jeg ind i Hi-fi Klubben i Vejle. Her blev jeg rådet til et par dali io-6 bt hovedtelefoner - overraskende for mig. Og jeg kendte heller ikke disse i forvejen. Men jeg kan sige at de bare virker. Det er bare et par virkelig gode back to basic hovedtelefoner som bare kan de grundlæggende funktioner og derfor er super nemme at bruge. Og har super god lyd. Og går tydeligt igennem ved telefonsamtaler. Jeg bruger dem også til samtale med kunder i mit arbejde. Og det er et par virkelig gode arbejdsheste.
Super kvalificeret betjening og vejledning til en 70 årig, der ikke er helt ajour med alt det nye
Mega god service, der var en medarbejder klar til at hjælpe lige så snart jeg trådte ind. Jeg ville købe en soundboks og det tog 5 minutter, så stod den klar til at kunne købes. 5 ud af 5 stjerner!
Fanget to gange i deres udsøgte betjening af kunder men få til at hjælpe måtte gå efter 30 min ventetid
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik