facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Hhr El-Teknik

"Din Aut. El-installatør til både privat og evhverv. Hurtig og god service til fornuftige priser."
Adresse: Nygårdsvej 52, 1th , 2100 København
Telefonnummer: 70 27 24 04
By: København
Rute: Nygårdsvej 52, 1th
Postnummer: 2100


Nærliggende lignende virksomheder
Chr. Andersen Chr. Andersen 499 måler
Fixit El Fixit El 680 måler Meget tilfreds med FixIt El, der stod for nye kontakter samt ledninger i min lejlighe...
Theisbo El Theisbo El 1 km Elektrikeren der udførte arbejde hos os var glimrende, men når det kommer til at snak...
Bro Elektric Bro Elektric 1 km Øbro Elektric har serviceret vores familie i mange år, på flere forskellige adresser....
Ph-El Ph-El 2 km Dejligt de kunne komme hurtigt, de havde dog voldsomt travlt og jeg måtte betale for ...
W Johansen El - VVS - Ventilation W Johansen El - VVS - Ventilation 3 km Kan på det bedste anbefales.
Optiva Optiva 3 km
Norh Entreprise Norh Entreprise 4 km Fantastisk god service. De var fleksible, ordentlige og effektive - samtidig god pris...
Anmeldelser
I forbindelse med en større renovering af nogle rum i vores hus, samt etablering af nyt køkken, fik vi kompetent rådgivning af HHR EL-Teknik, i forhold til placering af nyt lys samt etablering af nyt el. Ikke nok med en super god rådgivning, så var udførslen af alle el-opgaver også helt perfekt og inden for aftalt tid. Det har været en fornøjelse at have besøg af både montører og lærlinge, der alle udstrålede samme professionalisme og gav gode råd med på vejen. Dette gjorde os helt trygge i maven i forhold til el-renovationen. Det er absolut ikke sidste gang vi benytter os af HHR EL-Teknik.
Brugte dem i forbindelse med renovering af kælder. Kan klart anbefales. Seriøse, fleksible og forandrings villige da ikke alt løb efter min oprindelige plan pga ændringer hos andre håndværkere. Vil bruge dem igen til fremtidige projekter
Har benyttet HHR El-Teknik til flere opgaver, både privat og igennem mine virksomheder.Blandt er HHR vores faste samarbejdspartner med etablering af Grillen Burgerbar Restauranter og ligeledes den løbende service. HHR leverer kvalitetshåndværk og har et proffesionelt team som alle yder super service! Jeg kan varmt anbefale HHR uanset om du skal bygge om derhjemme eller hvis det er en større ombygning/etablering til erhvervsmæssige formål. Fornuftige priser, god kvalitiet og super service! - Steffen Rasmussen, Grillen Burgerbar og Junkbusters
Meget professionelle, dygtige og præcise folk. De holder, hvad de lover, og gør samtidig et godt stykke arbejde. Vil helt sikkert vælge dem næste gang.
HHR El-teknik ApS er et super firma! Jeg kan varmt anbefalde dem, da de både er hurtige, pligtopfyldende, grundige og bare generelt laver et rigtig godt stykke arbejde. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger dem.
HHR lavede al el, da jeg renoverede min lejlighed og udførte et helt upåklageligt og rigtigt godt stykke arbejde. Meget venlige, omhyggelige og dygtige medarbejdere. Anbefaler at man bruger dem.
Et 100% pålideligt og professionelt firma. Vi brugte HHR El-teknik til forskelligt el-arbejde i vores forældres lejlighed. De mødte op som aftalt og alt blev udført perfekt, hurtigt og professionelt. Vi kan varmt anbefale firmaet.
I forbindelse med renovering af køkken udførte HHR el-installationen til punkt og prikke. Virkelig god service, hurtig respons og pålidelige.
Parkeringsomkostninger blev pålagt regning selvom jeg er nabo til HHR El
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik