facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Herning Svømmehal

Herning Svømmehal
"Danmarks største svømmehal.Opført i 1971, udbygget i 2015 med 50 x 25 meter bassin og 2 undervisningsbassiner.I dag ialt bestående af 8 bassiner, cafe-område, motionsrum og solarium."
Adresse: Brændgårdsvej 20 , 7400 Herning
Telefonnummer: 96 28 86 86
By: Herning
Rute: Brændgårdsvej 20
Postnummer: 7400



relaterede søgninger: Herning Svømmehal pensionist, Herning Svømmehal hold, Herning Svømmeklub, Herning svømmehal bassiner, Vildbjerg Svømmehal åbningstider, Herning Svømmehal ansatte, DGI svømmehal Herning åbningstider, Svømmehal Midtjylland
Anmeldelser
Super svømmehal med gode faciliteter og masser af fine bassiner, både varme og almindelige. Hyggelig atmosfære, hvor man sagtens kan nyde en kop kaffe efter svømmeturen.
Det er en svømmehal. Og de har det der skal bruges. Meen pga strømstyring er sauna og koldvands bassinet lukket. Hvorfor?? Man kan da ikke åbne en butik og kun sælge halvdelen af tøjet??!!! En ommer
Selve hallen er ok, men personale vi mødte var super arrogante. Vi har der i forbindelse med et svømmestævne og bare sådan noget som overtræk til sko var der ikke... Fair nok man tænker på miljø men til et stævne er det mindste man kan gøre at sælge dem for evt 5 kr for et par.. Så var der nemme penge til svømningen i Herning... Update d. 1/10-22 Vi var der igen pga et svømmestævne, denne gang vidste vi jo der ikke var "blå sko" så dem havde vi selv med. Men må sige jeg endnu gang er skuffet, stævne skulle starte med indsvømning kl 9, men der var hallen på ingen måde klart, det var den først 9.10 og det lyder måske ikke af meget men når 50+ børn skal varme op og være klar 9.30 er det bare ikke godt nok. Efter det var der lige som sidst lydproblemer, om det er hallen eller arrangør ved jeg ikke men det falder tilbage på oplevelsen. Lige som kaffemaskine ikke virkede blev god fixet senere Positiv ting, denne gang var personalet smilende det er en kæmpe upgrade..
Fantastisk sted at få motion sauna og finde indre ro Sauna gus er toppen. Gode leg med børnebørnene. Alt i alt et plus i Herning
Dejligt og god plads til offentlig svømning kl 16 en tirsdag
God som altid venlige bade værter og en god varm sauna gus
Så mange bassiner for nybegyndere og øvede i en skøn blanding. Altid pænt og rent og personalet er rare og tillidsvækkende. Masser af plads til at spise medbragt mad eller mad udefra. Mit yndlings sted når jeg har mine børnebørn på besøg eller skal underholde mine søskende.
Skal det være en "forbedring" at ændre udendørsbassinet fra 50 m til 25 m ??? Dejlige sommerdage vil der være 100 børn i poolen. Hvorfor ikke en rigtig konkurrence udendørs pool eller er den jyske sommer for dårlig ? Vandtemperaturen burde ikke være et økonomisk problem i udendørs svømmebassiner om sommeren. Der er overskud i varmeværkerne om sommeren, som de kan sende til udendørsbadene. De opvarmer heller ikke husene så meget i Herning om sommeren. Som motionssvømmer er du en undertrykt minoritet. De fleste bader slet ikke om sommeren og svømmer endnu mindre. .
Som svømmehal er stedet sikkert rigtig godt, men mindre godt som “badeland”. Jeg var alene af sted med to børn på 5 og 8. Den 5-årige morede sig herligt i det varme bassin. For den 8-årige, der ikke er svømmestærk, er det varme bassin for lavt/kedeligt, mens det store bassin er for dybt.
Har alt hvad en svømmehal har brug for. Og der er en 25 meter udendørs pool, om sommeren.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Herning Svømmehal med offentlig transport


Brændgårdvej/Herning Svømmehal (Herning Kom) 10 måler
1
150
Brændgårdvej/Herning Svømmehal (Herning Kom) 40 måler
1
150
Weysesvej/Brændgårdvej (Herning Kom) 290 måler
1
150
Weysesvej/Brændgårdvej (Herning Kom) 300 måler
1
150
Holing Sportscenter/Gullestrupvej (Herning Kom) 400 måler
1
140
15
150

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Herning Svømmehal.

Herning svømmehaller

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Brændgårdsvej 20 placering, hvordan kan jeg gå. Herning Svømmehal adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Herning Svømmehal. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Herning Svømmehal med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik