facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Herlev Skøjtehal

Herlev Skøjtehal
Adresse: Tvedvangen 204, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 52 58 35
By: Herlev
Rute: Tvedvangen
Gadenummer: 204
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Herlev Hallerne Herlev Hallerne 129 måler Gammel hal men godt stævne
Skinderskovshallen Skinderskovshallen 1 km Vi kører selv fra Kirke Værløse fordi det er så meget bedre. Adgang uden koder og ban...
Anmeldelser
Når der er kamp, er der vild gang i hallen, hvor der er mulighed for at købe mad og drikkevare.nI vip loungen på 1. Salen er der en fantastisk udsigt over banen.nDer er elevator fra indgangen til podiet, men ikke op til vip loungen.nDer er også mulighed for offentlig skøjtning. Tjek https://goherlev.dk/skoejtehal/ for åbningstider og priser.
God stemning på isen.nGod is at skøjte på.nKiosk er til tider åbent.
Gammelt anlæg, hvor alt er i beton. Der er koldt og ingen steder at slappe af i varmen. Det kunne være lækkert, hvis kommunen opgraderet stedet til 2023. En masse gode frivillige får det bedste ud af rammerne.
Trods Nederlag, spændende kamp, og Super God Mad
What a place! Vi fandt i Herlev Skøjtehal, hvad alle trætte, sultne, nederlagssmertende - dog evigt støttende - tilskuere blot tør drømme om i den evige mængde af støvtørre kager, der får en til at tvivle på, om man fik bestilt en kage eller et stykke brød fra dette århundrede; Kaffen var bare god, muffinen velsmagende, men hvilke ord kan bruges til at beskrive squash-drømmen af en kage med flødecreme på toppen. Og hvilken forståelse for proportionerne af et stykke kage. Dette kunstværk burde få sin egen bane med tilskuerpladser.nMan kan desuden se ishockey, hvis ellers man når at opdage det, inden man bliver tryllebundet af squashkagen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik